Când se vaccinează anti-covid-19 Diana Șoșoacă. A răspuns la cea mai arzătoare întrebare

Diana Șoșoacă este senatoarea AUR cunoscută pentru criticile aduse guvernului și pentru reacțiile ei mai ieșite din comun. Senatoarea AUR a fost întrebată când se va vaccina împotriva COVID-19, iar aceasta a răspuns în stilul caracteristic.

Când se vaccinează anti-covid-19 Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă s-a remarcat prin protestele anti-mască, anti-distanțare și pentru tirul de acuzații aduse sistemului de guvernâmânt, al măsurilor medicale. Avocata ajunsă acum senatoare din partea AUR susține că nu se va vaccina și are o întreagă listă de întrebări legate de centrele naționale de vaccinare.

Șoșoacă la chestionat pe primul ministru Cîțu despre centrele de vaccinare, conform Aleph News.

Întrebările senatoarei Diana Șoșoacă

  • Cine se ocupă cu campania de informare și comunicarea cu privire la Campania de vaccinare împotriva SARS-COV-2 pentru personalul medico-sanitar și populația generală?
  • Care sunt centrele de vaccinare în fiecare județ?
  • De ce nu există campanie de informare cu privire la efectele adverse?
  • Care este costul Campaniei naționale de vaccinare?
  • De ce sunt implicate cultele religioase în această campanie de imunizare?

Sursa: huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com