Cântăreața Xonia, de nerecunoscut. Suferă de o boală grea și are atacuri de panică

Xonia este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra artistă a trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului și, chiar când credea că lucrurile s-au liniștit, problemele de sănătate au reapărut. Suferă de o boală autoimună de care nu poate să scape.

Xonia suferă de o boală autoimună

Xonia a făcut dezvăluiri despre boala gravă de care suferă. Deși acum o ține sub control, artista ajunsese anul trecut de nerecunoscut. Tânăra avea fața foarte umflată și toată lumea o critica, spunând că a exagerat cu operațiile estetice. Fața ei era exagerat de deformată și nu mai semăna deloc cu tânăra artistă.

Artista a fost nevoită să revină în România pentru a urma un tratament destul de dur, pentru că boala poate reveni în orice moment și situația se poate agrava iar. Este vorba despre o boală autoimună, pentru care are nevoie de un tratament extrem de puternic, ce îi dă stări de greață.

Pentru că tratamentul este unul dur, a încercat și chestii naturiste și s-a rugat foarte mult, dar nimic nu are efect. Nu este pregătită să vorbească despre diagnosticul final, pentru că este unul dur și fața ei o poate lua razna în orice moment.

„Am început un nou tratament, nu mi-a fost prea bine în ultimele luni. Sunt mai bine acum, sunt sub observația medicului, să se asigure că este totul în regulă cu noua schemă de tratament.

Nu sunt pregătită să discut despre diagnosticul meu, este vorba despre o boală autoimună. Am încercat un tratament mai puțin dăunător, am încercat să îmi aplic foarte multe lucruri naturale, plus medițatie, credință”, a declarat Xonia la Antena Stars.

Artista nu scapă de stările de anxietate

Xonia este ceva mai bine acum, spre deosebire de anul trecut, dar nu a reușit să se refacă total nici măcar psihic. Nu a scăpat definitiv de atacurile de panică și starea de anxietate, dar încearcă să se calmeze cu ajutorul terapiei, ascultând muzică, meditând și analizând situația atent.

Cel mai tare, pe Xonia o sperie faptul că ar putea ajunge la operație, care este una riscantă. Dacă ceva nu merge bine, și-ar putea pierde părți din anumite organe. Totuși, speră că noul tratament va merge bine și va scăpa de intervenția chirurgicală grea.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com