Capcana uriasa din declaratia pe prorpria raspundere, amenzi mari. Nu ne-au spus-o autoritatile, ne-au spus-o cetatenii deja amendati

Declaratia pe proprie raspundere oficiala din 15 mai are 11 puncte, unele cunoscute din declaratia veche, altele noi. Capcana insa exista atunci cand vrei sa iesi din localitate pentru ca a fost scos un motiv care era esential pentru cei care locuiesc mai izolati.

a

Model de completare al declaratiei pe proprie raspundere si capcana din cea noua

HUFF a publicat un model de completare al declaratiei pe proprie raspundere pe Youtube care va ajuta sa intelegeti mai bine ce trebuie trecut la motive. Dar atentie, a fost scos un motiv, care va poate aduce amenzi usturatoare.

Punctul care dadea posibilitatea de va aproviziona cu cele necesare a fost scos, iar daca in localitatea in care va aflati nu aveti de exemplu un magazin de bricolaj si trebuie sa va duceti in alta localitate, acest motiv atrage amenzi.

Evitarea amenzilor este posibila, daca bifati pe declaratie punctul 5 -ingrijirea sau administrarea unei proprietati din alta localitate; eliberarea de documente necesare pentru obtinerea unor drepturi;. Care subtituie punctul 2 de alta data si va ajuta sa nu fiti amendati.

Ingrijirea sau administrarea unei proprietati, poate reprezenta si mersul la Dedeman de exemplu pentru a cumpara produse de bricolaj sau la un Hypermarket care nu se afla in localitatea de domiciliu.

Declaratia pe propria raspundere o puteti descarca de AICI

Sursa: fabricatinromania.info

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com