AD

HOROSCOP

Caracterizare astrologică generală a anului 2018. Schimbări şi deschidere către noi orizonturi pentru toate zodiile

todaydecembrie 26, 2017

Background
share close
AD
AD

Dacă 2016 a stat sub semnul unui joc discret între Cardinal şi Mutabil, iar 2017 a adus cu sine, cel puţin către sfârşitul său, un marcaj puternic pe semnele de Apă şi Pământ din urmă, anul 2018 promite să spargă acest tipar.
ngresul lui Uranus în zodia Taurului de la mijlocul lunii mai aduce în prim plan semnele Fixe, iar intrarea lui Jupiter în domiciliul său diurn, Săgetătorul, consolidează dominaţia energiei Mutabile instaurate în 2014. Se întrevede aşadar un an 2018 de sedimentare a schimbărilor care au avut loc de ceva timp încoace, dar şi de deschidere către noi orizonturi odată ce ne-am lămurit care ne este poziţia actuală.

Dar cum atmosfera unui an nu se judecă pe baza a doar două evenimente cosmice, vă invit să-i aruncăm o privire de ansamblu.
Jupiter (Scorpion) sextil Pluto (Capricorn): nu mă mai sperie nimic

La începutul, mijlocul şi către finele anului 2018, Jupiter aflat în semnul Scorpionului aderă la un aspect armonios de sextil cu Pluto din zodia Capricornului. Cu toate că potenţialul energetic al acestei configuraţii este unul discret, recurenţa sa din acest an îl face demn de menţionat în cadrul caracterizării astrologice generale a anului 2018. Pe plan individual, cei care şi-au explorat (Jupiter) latura sexuală, fricile, frustrările şi viciile (Scorpion) între 2012 şi 2015, când Saturn s-a mişcat prin semnul Scorpionului, pot ajunge să întoarcă în favoarea lor acele situaţii în care se cutremură din temelii (Pluto) status quo-ul (Capricorn) unui sector al vieţii lor. Ceea ce am obţinut în timpul acelui tranzit, cunoaşterea propriilor limite, ne permite să transformăm într-un atuu orice scenariu care altădată ne aducea în pragul unei căderi.
La nivel colectiv, această conjunctură astrală se poate manifesta asemenei unei săbii cu două tăişuri. În cel mai fericit caz, susţine demersurile oamenilor legii (Jupiter) de a aduce în justiţie faptele corupte (Scorpion) ale oficialilor (Capricorn) care au abuzat (Pluto) de puterea care le-a fost conferită. Scenariul sumbru ar fi acela că organele care ar trebui să impună dreptatea (Jupiter) mătură sub covor fărădelegile (Scorpion) înalţilor demnitari (Capricorn) care şi-au folosit autoritatea în scopuri îndoielnice (Pluto), fapt care ar da curs unor jocuri de culise cu adevărat ample. Într-un cuvânt, se poate spune că fie avem parte de o luptă susţinută anti-corupţie, fie ne confruntăm cu situaţii în care legea ajunge să favorizeze grupurile de interes împotriva căreia, cel puţin teoretic, ar trebui să lupte. Astfel, fie ne descătuşăm, fie ne înecăm şi mai tare.

Jupiter (Scorpion) trigon Neptun (Peşti): durerea ne eliberează

În ultima lună de primăvară şi cea din urmă de vară, se reiterează aspectul armonios de trigon dintre Jupiter din zodia Scorpionului şi Neptun aflat în semnul Peştilor. La fel ca anul trecut, înţelegerea (Jupiter) angoaselor, neîmplinirilor şi obsesiilor proprii (Scorpion) ne poate ajuta să ne eliberăm (Neptun) sufletele (Peşti) de povara lor. Doar făcând cunoştinţă cu acea latură a noastră putem să ne atingem adevăratul potenţial.

sursa:kfetele.ro

Top 10 cele mai delicioase combinații alimentare

Iată zece combinații de alimente care par a fi făcute în ceruri. Deși le-am ordonat preferințelor mele, ele pot fi ușor schimbate.

Ochiuri si bacon

Nimic nu începe ziua mai bine decât două ochiuri cu șuncă. Proteina din ouă și grăsimea din bacon formează un amestec grozav care vă oferă energia necesară pe parcursul întregii zile. De asemenea, trebuie menționat faptul că șunca, în general, este excelentă, combinată cu tot felul de alte alimente – chiar și lucruri dulci cum ar fi Bacon și prăjituri.

Unt și Popcorn

Popcorn-ul a fost descoperit inițial de americanii nativi. A devenit din ce în ce mai popular în timpul Marii Depresiuni, deoarece era relativ ieftin, utilizarea lui a fost deosebit de populară în cinematografe. Acum, când te duci la filme, vraja popcornului este aproape irezistibilă, în ciuda prețului acum oribil de scump. Untul și popcornul trebuiau să fie un meci făcut în cer, la urma urmei, ce este mai bun decât floricelele de porumb cu unt?

Pizza și berea

Să recunoaștem, ce este mai bun decât o pizza cu pepperoni și o bere rece ca gheața? Uleiul fierbinte al pizzei este bine spălat de berea răcoritoare. Și pentru a îmbunătăți și mai mult o seară deja grozavă, atunci când vă puteți bucura de această combinație minunată, puneți un film, niște popcorn! Doar aveți grijă la calorii – oricât de delicios este acest amestec, a fost în mod clar proiectat de Satan însuși să ne trimită pe toți la dracu ‘mai repede.

Sare si piper

Combinația de sare și piper datează din secolul al XVII-lea din bucătăria franceză, deoarece se credea că piperul este singurul condiment care nu strică gustul natural al mâncării. Orice aliment este mai bun cu un pic de sare și piper. Pe cont propriu, atât piperul cât și sarea pot fi folosite în gătitul savuros și dulce – și, în combinație, pot transforma ceva ușor în ceva minunat. Fiecare bucătar care se respectă va folosi aceste două condimente împreună în aproape tot ce gătește.

Hamburger și Cartofi Prăjiți

Deși cartofii prăjiți provin din anii 1600-1700, popularitatea lor a explodat atunci când au început să fie vânduți în întreaga lume prin intermediul lanțurilor de fast-food, în special McDonald’s. Majoritatea lanțurilor de fast-food au legat rapid cartofii cu burgeri, creând o masă delicioasă. Știați că soldații americani au inventat termenul “cartofi prăjiți”, când au gustat ​​pentru prima dată în Belgia în timpul primului război mondial?

Spaghete si chifteluțe

Unii susțin că asocierea a început la începutul secolului al XX-lea, când imigranții italieni le făceau în New York City. Cu toate acestea, alții susțin că împerecherea datează din Italia veche. Indiferent de origine, cele două se complimentează reciproc și fac o masă grozavă, sățioasă- și una deosebit de bună pentru studentul sărac.

Branza si biscuiti sarati

Combinația clasică de brânză și biscuiți a devenit din ce în ce mai populară odată cu dezvoltarea biscuiților Ritz în 1934 de către Nobisco. Combo-ul servește ca o gustare excelentă, în special pentru cei mici. Spre deosebire de majoritatea celorlalte intrări de pe această listă, aceasta este o combinație de alimente iubită atât de bogați, cât și de săraci.

citeste continuarea pe pagina2>>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com