Carantină de noapte impusă în Franța! Se închid toate școlile

Se pare că România nu este singura țară în care situația scapă de sub control și sunt impuse măsuri noi, pentru a preveni răspândirea virusului. Și Franța se regăsește în aceeași situație. Numărul de infectări a crescut considerabil, motiv pentru care s-a decis impunerea carantinei pe timp de noapte.

Franța intră în carantină

Până acum, doar regiunea Paris era vizată de mai multe măsuri de prevenire, printre care și carantina de noapte. De sâmbătă seara, toată Franța va fi nevoită să stea în casă de la ora 19.00, până dimineața, la ora 06.00. În acest interval, oamenii pot ieși din casă doar dacă au un motiv bine întemeiat.

Șeful statului, Emmanuel Macron, a declarat că noile măsuri sunt necesare, pentru că situația este în punctul de a scăpa de sub control.

”De sâmbătă seara și timp de patru săptămâni, nu se va mai permite deplasarea într-un perimetru de peste 10 km, cu excepția cazului în care există un motiv imperios. Vom pierde controlul dacă nu facem acum asta”, a anunțat șeful statului francez.

Emmanuel Macron face aceste declarații, în condițiile în care, în urmă cu câteva zile, susține că nu vrea să impună din nou carantina la nivel național. Macron declara că nu există suficiente dovezi care să arate că izolarea este o soluție și miza pe vaccinare. În Franța, vaccinarea a ajuns departe și doar în această săptămână, țara primește în jur de trei milioane de doze de vaccin.

Șomaj pentru părinți

Măsurile sunt valabile pentru o lună, timp în care autoritățile speră că lucrurile vor reveni la normal. Toate școlile din Franța se închid pentru două săptămâni, având în vedere că în alte două, elevii sunt în vacanța de primăvară.

Circulația va fi interzisă în intervașul ora 18-06, la 10 kilometri de casă. De asemenea, și mai multe magazine se vor închide în acel timp.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Macron a anunțat că vine cu orice posibilitate în sprijinul oamenilor. Astfel, părinții care vor trebui să aibă grijă de copiii lor și care nu pot lucra de la distanță vor avea dreptul la șomaj parțial

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com