CARANTINA, PRELUNGITĂ ÎN ORAŞUL BRAGADIRU CU ÎNCĂ 14 ZILE

Oraşul Bragadiru rămâne în carantină zonală încă 14 zile. Potrivit Prefecturii Ilfov, măsura a intrat în vigoare începând de luni seară.

a

Marți dimineață, carantinarea a fost anunțată și pe RO.ALERT. Cetățenii din Bragadiru și împrejurimi sunt anunțați că riscul de infectare este mare și rugați să respecte toate regulile sanitare impuse de autorități.

„Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 59 din 29.03.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov.

Propunerea a fost înaintată către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii”, se precizează într-un comunicat

Decizia, luată de Raed Arafat

Șeful DSU, Raed Arafat, a emis ordinul privind prelungirea carantinei zonale. Incidenţa cazurilor de SARS-CoV-2 raportate în ultimele 14 zile a ajuns la 12,76 la mie.

Potrivit Prefecturii Ilfov, 23 de localităţi din judeţ sunt în carantină. Judeţul Ilfov are, de altfel, cea mai mare incidenţă cumulată în ultimele 14 zile, respectiv 8,51 la mie.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com