Care a fost prima mare dragoste a lui Pepe. Femeia care a fost înainte de Oana Zăvoranu și de Raluca Pastramă

Vestea divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă a șocat showbizul românesc. Pepe este la al doilea divorț, în acest moment, și se pare că a ales să meargă pe un drum diferit. Însă, cântărețul a avut o altă mare iubire, Dana. 

Prima mare dragoste a lui Pepe

Căsătorit de două ori până în acest moment, Pepe este din nou în căutarea sufletului pereche, după despărțirea de Raluca Pastramă. Pepe a spus de două ori DA în fața Ofițerului Stării Civile. Primul mariaj l-a avut cu Oana Zăvoranu din 2008 până în 2011, iar apoi s-a îndrăgostit de Raluca Pastramă cu care s-a căsătorit în 2014.

Însă, artistul a mai avut o altă mare iubire care l-a marcat. Pepe a trăit o poveste de dragoste cu o vedetă mai puțin celebră, Dana Gheorghe. Pepe și Dana s-au cunoscut în anul 2000, la un concert și păreau extrem d eîndrăgostiți. Cei doi formau unul dintre cele mai solide cupluri la acea vreme, însă s-a dovedit că nu a fost deloc așa.

Pepe și Dana Gheorghe s-au separat trei ani mai târziu și sunt de părere că la acea vreme motivul despărțirii ar fi fost, de fapt, faptul că artistul era plecat mai tot timpul prin turnee, iar Dana nu ami găsea puterea să-l înțeleagă pe artsit din acest punct de vedere.

”Ne-am despărţit fără să ne certăm, fără niciun fel de scandaluri. E frumos să rămâi cu amintiri plăcute de la cea cu care ai stat atâta timp”, declara Pepe imediat după despărțirea de Dana.

Mai mult, în 2004, Dana Gheorghe a început o poveste de dragoste cu fotbalistul Bogdan mara, cu care aceasta are gemeni, Cristian și Maria. Însă, și relația dintre Dana Gheorghe și Bogdan Mara a întâmpinat numeroase dificultăți.

Pepe și-a refăcut viața cu Oana Zăvoranu, cu care a fost căsătorit timp de cinci ani și de care a divorțat în iunie 2011. Pepe s-a cuplat, la scurt timp, cu Raluca Pastramă, iar un an mai târziu cei doi au hotărât să se căsătorească și au îmnrepună fouă fetițe, pe Maria și peRosa Alexandra.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com