Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Dezvăluirile emoționante făcute de un pompier: „Doamne, ce s-a întâmplat?”

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana.

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Moartea Prințesei Diana a șocat o lume întreagă. Mama prinților William și Harry a fost, cel mai probabil, cea mai iubită și apreciată femeie din lume. La aproape 24 de ani de la moartea acesteia, un pompier care a ajuns la locul accidentului în care și-a pierdut viața Lady Di, a spus care au fost ultimele cuvinte ale acesteia.

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Dezvăluirile emoționante făcute de un pompier: „Doamne, ce s-a întâmplat?”

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. Pe 31 august, 1997, Prințesa Diana și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier. Aceasta se afla împreună cu iubitul ei, iar pentru a scăpa de paparazzi care îi urmăreau, șoferul a accelarat iar în tunelul de sub podul Alma din Paris, mașina în care se aflau s-a izbit frontal de perete.

Accidentul i-a ucis pe loc pe cei doi bărbați, iar pe Diana a rănit-o grav. Xavier Gourmelon a fost pompierul care a ajuns la locul accidentului și i-a acordat primul ajutor Prințesei Diana. La mai bine de 20 de ani de la tragedie, pompierul a mărturisit care au fost ultimele cuvinte pe care Printesa de Wales le-a rostit. „Vedeam că este rănită serios la umărul drept, dar n-am mai observat alte răni semnificative. Nu avea sânge pe ea. Să fiu sincer, am crezut că va supravieţui. Din câte ştiu eu, era în viaţă când a fost pusă în ambulanţă şi mă aşteptam să trăiască“, a declarat Xavier Gourmelon.

Pompierul a spus că ultimele cuvinte rostite de Diana au fost unele de șoc. Diana ar fi spus: „Dumnezeule, ce s-a intamplat?”. Prințesa Diana nu a murit pe loc, aceasta a decedat, de fapt, în jurul orei 3 dimineața, în urma unui stop cardio respirator.

De asemenea, medicul Frederic Mailliez, care se afla în zonă la momentul accidentului, i-a acordat primul ajor Dianei. Acesta a declarat că nu știa cine este, de fapt, victima. „Am descoperit atunci că era cea mai frumoasă femeie și nu avea răni pe față. Nu sângera, dar era aproape inconștientă și avea dificultăți de respirație ”, a mai spus Mailliez.

Ulterior, a descoperit că este vorba despre Prințesa Diana.„Am părăsit scena fără să știu pe cine tratam. Era complet intactă, fără urme sau pete sau machiaj. Complet natural. Și era o femeie cu adevărat frumoasă și părea că … aproape că poți vorbi cu ea ”, a spus el pentru Daily Mail.

.

24 de ani de la moarte Prințesei Diana

Pe 31 august 2021 se vor împlinit 24 de ani de la moartea Prințesei Diana. Un post de televiziune britanic a difuzat în 2019 un documentar realizat cu detalii despre ce s-a întâmplat și care a fost atmosfera la Palatul Buckingham după ce Prințesa Diana a murit.

În documentar sunt citați prințul Harry, dar și jurnalistul Richard Key, bun prieten al Dianei. „Unul dintre cele mai dificile lucruri pentru un părinte este să le spună copiilor lui că celălalt părinte a murit. Cum te descurci cu asta nu ştiu. Dar el a fost acolo pentru noi. A fost unul din doi care a rămas şi a încercat să facă ce a putut pentru a se asigura că suntem protejaţi“, a spus Prinţul Harry.

Prințul Harry avea 13 ani când mama sa a murit, iar William avea 15 ani. Harry a vrut să meargă cu printul Charles pentru a recupera trupul Dianei, dar tatăl lui i-a interzis acest lucru. „Charles a luat decizia să plece la Paris pentru a aduce înapoi trupul Dianei. A fost o mişcare surprinzătoare şi îndrăzneaţă. Era un fost soţ, nu avea niciun drept să fie acolo, spre deosebire de tatăl sau fiii ei. Charles a vrut să ia avionul regal spre Paris, dar Regina nu a permis acest lucru. Prioritatea Reginei şi a Prinţului Charles erau băieţii. Charles s-a luptat mai mult pentru Diana în acel moment decât a luptat pentru ea când încă se afla în viaţa lui“, a dezvăluit Richard Kay.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com