Care e singura zodie complet lipsită de sentimente

Lipsiți de afectivitate, mereu motivați și concentrați pe carieră. Este vorba despre reprezentanții zodiei Capricorn, considerat cel mai rece semn din zodiac.

a

Capricornul este un semn cardinal de pământ. Reprezentanții acestei zodii au spirit de inițiativă, se pricep să facă planuri și să le implementeze și știu întoteauna de unde să înceapă și au mereu motivația de a finaliza proiectul. S-a născut să progreseze, să înainteze rapid în orice domeniu la care excelează. Nu suportă să nu întreprindă o acțiune care să nu aibă un scop precis, orice altă activitate fără un obiectiv, făcută doar de amorul artei, este considerat inutil.
Sunt persoane performante, muncitoare și… atrase de putere. Pentru ei puterea semnifică siguranță, stabilitate.

Nu amestecă afacerile cu plăcerea

Al 10-lea semn în horoscop, Capricornul este guvernat de Saturn. Pentru că perioada lui cade în sezonul rece, iarna, Capricornii pot fi persoane de gheață. Sunt strategi cu minte limpede, detașați ți calmi, care refuză să se lase guvernați de emoții, sunt de părere că afacerile sunt afaceri. Din punctul lor de vedere, orice sarcină pe care au o de dus la bun sfârșit nu trebuie să implice sentimente. Sunt roboței care execută un plan pe care sunt hotărâți să-l desăvârșească. Nu vor amesteca niciodată afacerile cu plăcerea, de aceea nu reușești să-l apropii pe șeful capricorn, cu atât să ai i relație amoroasă cu un reprezentant al acestei zodii, la serviciu. Nu doar că sunt profesioniști desăvârșiți, iar acest lucru le-ar încălca principiile, dar nu sunt capabili să se implice emoționali în acțiunile legate de muncă.

sursa:libertatea.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com