CARE ESTE NATURA RELAȚIEI DINTRE LOREDANA GROZA ȘI NICK CASCIARO. CE SPUNE JURATA DE LA „X FACTOR” DESPRE „PROTEJATUL” EI

La puțin timp după ce s-a zvonit că Loredana Groza ar fi divorțat de Andrei Boncea, artista s-a afișat alături de Nick Casciaro, câștigătorul „X FACTOR”. A fost de ajuns pentru a apărea imediat speculații că între ei ar fi o relație mai mult decât profesională. Artista a pus însă capăt acestor zvonuri.

a

„Lumea vrea povești de dragoste”

Loredana Groza și Nick Casciaro (Foto: Instagram)

„Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. (…) Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, a explicat Loredana Groza, la Antena 1.

În zilele noastre, depresia, anxietatea, dar și alte tulburări sunt des întâlnite, inclusiv în rândul celebrităților. Adda, de exemplu, era cufundată într-o depresie cumplită, deși prietenii aveau impresia că l-a prins pe Dumnezeu de picior.

Adda a rememorat episoadele mai puțin plăcute de la începutul carierei (Foto: Instagram)

Artista povestește episodul respectiv în detaliu.

Iar, după ce a trecut prin două mariaje, Ioana Ginghină susține că nu se numără printre femeile care-și doresc egalitate cu bărbații. În plus, pare să fi găsit metoda perfectă prin care să-și țină partenerul departe de ispite, dar și de plictiseala specifică relațiilor lungi.

Ioana Ginghină își împărtășește „rețeta reușitei” în cuplu (Foto: CANCAN.RO)

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE