AD

HOROSCOP

Care este singura zodie perfectă

todaymai 9, 2017

Background
share close
AD
AD

Fiecare zodie are propriile calități și defecte, însă un anumit semn astrologic se apropie cel mai mult de perfecțiune. Deși ar putea părea suorinzător pentru unii, zodia cu cele mai multe calități este chiar Racul.

Semn femini, de apă, guvernat de Lună, Racii sunt sensibili, curajoși și inteligenți. Au o intuție cu totul specială, și în ciuda sensibilității lor, sunt persoane foarte sigure pe ele. Mai mult decât atât, chiar emotivitatea care îi caracterizează este elementul ce îi ajută să fie foarte buni ascultători și le dă capacitatea de a empatiza cu probelemele celor din jur și de a îi ajuta necondiționat.

Nativilor din această zodie nu le place să se laude

Despre Raci se mai spune că ar fi timizi, însă nici acest lucru nu este adevărat. Sunt persoane calculate, cu capul de umeri, cărora nu le place să iasă în evidență sau să se laude.

Cei născuți sub semnul Racului sunt extrem de atașați de casa lor, de familie și de prieteni. Nu le place să stea singuri și de aceea se înconjoară mereu de oameni. Sunt harnici și muncesc mult, mai ales pentru lucruri de care sunt pasionați. Banii nu sunt o prioritate pentru ei și preferă să aibă o meserie care să le facă plăcere, decât una care să le dea satsfacție financiară.

Mulți spun că sunt prea copilăroși, însă ei își arată această parte a personalității doar în fața oamenilor apropiați, în care au încredere și alături de care se pot bucura de micile plăceri ale vieții. Iar acest lucru nu are cum să fie considerat a fi un defect!

sursaLlibertatea.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com