Care este starea de sănătatea a lui Ion Dichiseanu. Fiica actorului a negat că acesta ar fi fost infectat cu COVID19

Care este starea de sănătatea a lui Ion Dichiseanu. Actorul în vârstă de 87 de ani este internat în stare gravă la Spitalul Florească, încă de la începutul anului. Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său, mărturisind că acesta nu ar fi avut niciodată coronavirus.

Care este starea de sănătatea a lui Ion Dichiseanu. Fiica actorului a negat că acesta ar fi fost infectat cu COVID19

Ioana Dichiseanu a oferit detalii despre starea de sănătatea a actorului, susținând că Ion Dichiseanu este mult mai bine în momentul de față. „Este mult mai bine față de cum a ajuns la spital. Asta datorită medicilor de la Spitalul Floreasca. Noi ne rugăm să ajungă cât mai repde acasă, pentru că stă de ceva vreme acolo. Culmea e că nu a fost o suferință anume. El este fost fumător, s-a lăsat de fumat de trei ani. A avut o saturație ușor scăzută la plămâni, nu ceva alarmant, dar așa se situa el. În noiembrie a avut simpotme care i-au dat de bănuit. Am aflat că fost infectat cu o bacterie, care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală. Mulți nu ar fi trecut peste, dar Dumnezeu este lângă el și acum. El este un luptător și un om foarte puternic”, a declarat fiica actorului.

Ion Dichiseanu impreuna cu fosta sotie si fiica lor

Ion Dichiseanu se află internat de aproape 4 luni

De asemenea, fiica actorului a primit asigurări medicale că tatăl său se va întoarce acasă cât de curând. Ioana Dichiseanu a negat că părintele său ar fi fost infectat cu noul coronavirus, menționând că toți membrii familie s-au vaccinat împotriva coronavirusului, iar actorul urmează să se imunizeze anti-COVID19.„Îl mulțumesc lui Dumnezeu că vorbim despre tata acum la prezent. Medicii ne-au dat certitudini că el va veni repede acasă. Va avea nevoie de o recuperare. Nu a fost o infecție simplă, dar nu fost Covid. El s-a ferit, s-a păzit, purta în permanență mască, evita aglomerația. Chiar îmi spunea că abia asteaptă să se vaccineze. Noi toți ne-am vaccinat. Au fost mai multe momente de cumpănă pentru el. Cred că e o minune dumnezeiască. Pe el l-a ajutat că nu lua multe medicamente. Organismul lui a răspuns imediat la tratament. Lua doar pastile de tensiune înainte. Ținem legătura prin medici”, a mai spus aceasta.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com