Care sunt cele mai infidele zodii de bărbați - RADIO FX NET

Care sunt cele mai infidele zodii de bărbați

Vrei să știi cum se comportă iubitul tău când te minte și te înșală? Citește cum îl trădează zodia lui și vei putea lua măsuri din timp.

Zodia Berbec

Nativii Berbeci devin irascibili și nervoși când mint sau când își înșală partenerele. Este de ajuns să îl întrebi, dacă suspectezi ceva, și, în cazul în care se enervează, știi sigur că se ascunde.

Zodia Taur

Se spune despre Tauri că nu înșală niciodată în dragoste. Dacă, totuși, își dorește pe altcineva înseamnă că deja o iubește și că te va părăsi în curând. Nu va dura mult și îți va spune singur.

Zodia Gemeni

Bărbații Gemeni fie sunt fideli unei singure iubiri, fie te înșală cu prima ocazie. Întrebă-l direct în față dacă te înșală! Dacă evită răspunsul și trece la alt subiect, cu siguranță a călcat strâmb.

Zodia Rac

Racilor nu le place să înșele și nici nu prea știu cum. Dacă iubitul tău Rac se îndrăgostește de altcineva, îți va spune singur, își va cere iertare de milioane de ori, iar dacă tu îl ierți, probabil va rămâne tot lângă tine.

Zodia Leu

Leilor nu le place să își complice viața cu amante. Le place doar să știe că femeile din jurul lor îi doresc. Chiar dacă altcineva îi face ochi dulci, iubitul tău va flirta cu ea de câteva ori, dar nu va merge mai departe.

Zodia Fecioară

Bărbații acestei zodii sunt cei mai buni când vine vorba să își ascundă secretele. Sunt atât de meticuloși și atenți că, probabil, nu vei afla niciodată dacă ai fost înșelată de un nativ din Fecioară, chiar dacă a făcut-o de mai multe ori.

Zodia Balanță

Nativii Balanță sunt maeștri când vine vorba de dragoste. Se spune că pot avea și soție, și amantă fără ca prima să știe vreodată și fără ca ultima să îi facă probleme. Rareori vor renunța la căsnicia lor pentru o aventură, dar știu să o ascundă foarte bine. Nu vei știi că te înșală, decât dacă îți spun alții.

Zodia Scorpion

Cât timp sunt liberi, bărbații Scorpioni se îndrăgostesc mai des decât își cumpără haine, dar știu să țină bine secretul. Odată căsătoriți, nu își vor înșela soțiile. Pentru soțul tău Scorpion, căsnicia este ceva sacru.

Zodia Săgetător

Dacă iubitul tău te înșală, vei afla foarte repede. Săgetătorii nu se pricep prea bine să ascundă lucruri și se va da de gol. Nu știe cum să acopere dovezile incriminatoare, mesajele sau cadourile de la cealaltă.

Zodia Capricorn

Dacă atitudinea iubitului tău se schimbă, dacă devine rece cu tine, caută ceartă din orice și îți reproșează lucruri mărunte, înseamnă că există deja altcineva în viața lui. Confruntă-l direct și află cât de departe au mers lucrurile!

Zodia Vărsător

Pentru Vărsători, aventurile sunt ca un joc de noroc. Le place să atragă admirația femeilor din jur și nu se dau în lături, dacă li se fac avansuri. Dacă lipsește tot mai mult de acasă, este clar că te înșală!

Zodia Pești

Când bărbații Pești calcă strâmb, vor face tot posibilul să se revanșeze. Dacă soțul sau iubitul tău te înșală, va deveni tot mai afectuos și atent cu tine, îți va cumpăra cadouri pe care nu ți le-a cumpărat niciodată și va nega până în pânzele albe că are pe altcineva.

sursa:libertatea.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com