AD

ACTUALITATE

CARE VOR FI CELE 4 ZODII OCROTITE DE DUMNEZEU IN 2020?

todaydecembrie 3, 2019 8

Background
share close
AD
AD

Divinitatea are planuri mari cu cel puțin patru zodii, astfel că le ofera un an 2020 excelent. Se implică în proiecte importante, pot câștiga bani mulți și se pot împlini în viața sentimentală și familială. Cu alte cuvinte, urmeaza un an perfect.

Anul 2020 va fi unul foarte important, deoarece marchează începutul unei noi ere. Conjuncția dintre Jupiter și Saturn inițiază un nou ciclu de 20 de ani.

Pentru patru zodii, anul 2020 vine cu vești neașteptate. Își vor schimba viețile radical și vor avea succes pe toate planurile. Leii culeg roadele muncii lor și se îmbogățesc, în timp ce Capricornii se vor bucura de liniștea și iubirea după care tânjeau.

LEU. Un an adorabil! Iată pe scurt cum va fi 2020 pentru regele zodiacului. Financiar, va fi un an în care banii vin și tot vin. Nu sunt bani câștigați ușor, veți munci pentru ei, dar eforturile vor fi răsplătite, spre deosebire de anii trecuți, în care parcă vi s-au scurs printre degete. La capitolul sănătate, astrele recomanda mai multă odihnă și eliminarea stresului, în a două jumătate a anului.

SĂGETĂTOR. Nativii din Săgetător vor face multe schimbări în anul ce vine; unele impuse de factori externi, altele chiar de ei. Veți îndepărta din viață “balastul” – oamenii toxici, activitățile inutile, viciile. Financiar, săgetătorilor le va merge mai bine că până acum, dar nu sunt câștiguri neașteptate, ci sunt recompense venite din muncă anilor trecuți.

CAPRICORN. Capricornii se vor preocupa foarte mult de pacea interioară. Spiritualitatea voastră e tot mai pronunțată. Viață de familie – inclusiv cea sentimentală – va fi înfloritoare. Atenție însă că pot avea loc discuții pornite de la bani. În primele trei luni ale lui 2020, capricornii vor fi foarte ocupați – și nemulțumiți – la serviciu. Apoi, situația se mai limpezește.

PEȘTI. Nativii din pești vor avea succes profesional și un an destul de liniștit. Câștigurile bănești nu vor lipsi în 2020 și e posibil să va doriți o investiție mai mare, gen schimbarea mașinii. Veți reuși. Este un an în care aproape tot ce va propuneți – în mod realist – va iese. Totuși, în domeniul financiar, aveți grijă că, deși va intră mulți bani, aveți tendința de a cheltui nechibzuit. Economisiți cât de mult posibil.

Sursa: Tony Poptamas

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com