Careul cumpenelor. 5 zodii vor fi puse la grele încercări în următoarele patru zile

Luna aprilie va aduce provocări pentru multe zodii, mai ales că se petrec tot felul de evenimente astrale interesante. 

Dacă ar fi să ne uităm doar la viitorul apropiat, de pe data de 3 aprilie, Venus va intra în Gemeni, ceea ce ar putea aduce răsturnări de situație în viața amoroasă a unor semne. Tot pe 3, Mercur și Neptun se vor afla în conjuncție în Pești, astfel încât comunicarea ar putea fi afectată de manipulări și iluzii, în cazul unora dintre zodii; iar pe 4 aprilie, conjuncția dintre Jupiter și Pluto în Capricorn ne poate afecta economiile, aducându-ne într-o adevărată criză financiară. 

În următoarele zile, cinci zodii se vor confrunta cu dificultăți destul de mari în multiple arii ale vieții lor.

Taur

Economiile tale primesc o lovitură și s-ar putea ca situația ta materială să fie serios afectată. Ești nevoită să reduci cheltuielile și să introduci măsuri de austeritate, la care va fi destul de greu să te adeaptezi, dat fiind că zodia ta adoră luxul și confortul. Și, cum o problemă nu vine niciodată singură, Venus în Gemeni va aduce conflicte serioase cu partenerul, căruia îi reproșezi că nu are suficientă inițiativă. În realitate, te simți depășită de situație și cauți un țap ispășitor, dar nu ai găsit cea mai potrivită persoană pe care să-ți verși frustrările. La urma urmei, sunteți împreună în asta și ar trebui să comunicați și să colaborați mai mult, în loc să vă certați. După 7 aprilie, când Marte în Vărsător se va afla în cuadratură cu Uranus în Taur, spiritul tău de lupotătoare va ieși la iveală și vei găsi soluții pentru perioada care urmează.

Leul

.

Pe măsură ce războinicul Marte avansează în Vărsător, semnul care ți se opune, simți că îți este tot mai greu să faci față izolării și îți este teamă c vechile tale depresii și anxietăți vor ieși la suprafață. temerile își fac simțită prezența în simptome fizice, precum durerile puternice de cap, problemele digestive și tulburările de ritm cardiac. Viața ta sentimentală ți se pare un dezastru, pentru că nu mai comunici aproape de loc cu partenerul și ai convingerea irațională că vei fi abandonată. Dar toate aceste simptome sunt trecătoare și trădează doar starea ta de neliniște și lipsa de perspective. Încearcă să exersezi detașarea, să practici meditația și să lași dragostea să reintre în viața ta. Conectează-te cu oamenii dragi, de câte ori poți, prin orice mijloace, pentru că astfel vei avea sentimentul unui colac de salvare. În vremurile dificile, singurul lucru care te poate susține este legătura cu ceilalți. Din 11 aprilie,când Mercur intră în Berbec, semnul cu care te înfrățești, lucrurile vor intra pe făgașul normal și vei dobândi mai multă seninătate. 

Scorpionul

Anumite scopuri, importante pentru tine, au devenit imposibil de atins în această perioadă, atât de provocativă pentru toată lumea. Evoluția ta profesională, dobândiea unui statut, controlul și puterea par să-și fi pierdut sensul, într-o lume din ce în ce mai agitată și centrată pe supraviețuire. Te simți confuză, pentru că munca reprezenta principala ta temelie, garantul stabilității tale. Schimbările care se petrec acum în situația ta profesională, cerințele diferite la care trebuie să te adaptezi, izolarea de colegii de muncă, toate acestea sunt destul de greu de suportat pentru tine. Pe măsură ce Marte, planeta ta protectoare avansează prin instabilul Vărsător, simți că lucrurile îți scapă din ce în ce mai mult de sub control. Recomandarea astrelor este să lucrezi cu tine, să regăsești resursele profunde care te fac o persoană puternică și cu capul pe umeri. Atâta timp cât îți menții sănătatea și ai oameni dragi pe care să te bazezi, poți trece peste orice încecare a sorții.

Peștii

Se pare că zodiile de apă sunt mai greu încercate în următaorea săptămână, iar asta este valabil mai ales pentru tine. Pe 3 aprilie, Mercur se va afla în conjuncție cu Neptun, chiar în semnul tău, ceea ce îți va genera o stare de confuzie și un blocaj emoțional în comunicarea cu oamenii din jurul tău. Vei avea sentimentul că ești abandonată, că nimănui nu-i pasă de tine și că viața ta este un șir de minciuni și amăgiri. O discuție aprinsă cu partenerul îți va amplifica senzația de singurătate și te va aduce pe culmile disperării. Dar aceste sentimente sunt trecătoare și țin, de fapt, de circumstanțele actuale, în care nu te mai poți desfășura așa cum îți dorești. Găsește adevărata cauză a suferințelor tale și lasă forțele vindecătoare ale psihicului să acționeze și să te scoată din zona de umbră în care te-ai scufundat. Dacă poți vorbi cu o persoană de încredere, consilier, psiholog sau măcar o prietenă apropiată, nu ezita să o faci, pentru că îți va aduce ușurare.

Sursa: divahair.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com