Carmen de la Sălciua, mărturisiri dureroase după apariția la TV a iubitei lui Culiță - RADIO FX NET

Carmen de la Sălciua, mărturisiri dureroase după apariția la TV a iubitei lui Culiță

Carmen de la Sălciua a vorbit în exclusivitate despre Culiță Sterp și relația pe care o are cu Daniela, iubita însărcinată a artistului, dovedind, că, în fapt, știe cum să răspundă, elegant, unor atacuri ”sub centură”.

Mai exact, Carmen de la Sălciua ne-a dezvăluit că nu a fost deloc surprinsă de lucrurile povestite de Daniela la Teo Show, ba chiar le-a privit cu o oarecare relaxare.

”Da, a fost la mine și la Culiță la nuntă. Așa cum a spus ea, relația dintre ei este din 2018, de pe când el era încă căsătorit cu mine.Dar, la o adică, ce pot să spun? El probabil nu și-a asumat, la acea vreme, niște responsabilități, niște lucruri pe care trebuie să le facă un bărbat în momentul în care se căsătorește. Ce a fost, a fost”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Cu toate acestea, reucnoaște frumoasa cântăreță de muzică de petrecere, trecutul, chiar dureros, este uitat.”La acea vreme, am suferit, era totuși soțul meu. Dar, acum, m-am vindecat. Și, sincer, tot ce îmi doresc pentru Daniela este ca, atunci când Culiță se întoarce de la Survivor, să fie un alt bărbat, să se cumințească.Să își asume că va deveni tată, să reușească Daniela unde nu am reușit eu. Acum, sincer, fiecare își vede de viața lui”, ne-a mai spus Carmen de la Sălciua .

Carmen de la Sălciua, la un pas să renunțe la muzică

După despărțirea de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua a trecut prin momente de cumpănă,amarul îndurat de artistă fiind greu de descris în cuvinte. Mai mult, la acea vreme, Carmen de la Sălciua a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe Cuiță Sterp cu Cosmin Isăilă, iar acest lucru a dărâmat-o. „Am fost nefericită, tristă, mi se părea că viața mea nu e așa cum părea din exterior, o fotografie perfectă! A venit un moment în care totul începuse să se dărâme în viața mea…am pus pauză carierei mele o perioadă, am avut momente în care am simțit că nici nu mai pot să mă prefac! Ieșeam uneori, dar era un efort foarte mare să mă prefac și atunci m-am consumat în mine!”,a povestit Carmen de la Sălciua , dezvăluind coșmarul prin care a trecut pe când se afla în scandaluri cu Culiță Sterp.

Sursa: wowbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE