Carmen Harra a prevestit moartea soțului ei. “Mereu l-am avertizat”

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a prevăzut moartea soțului ei. Ea a povestit ce anume s-a întâmplat încă de la începutul relației lor. Carmen și Virgil s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii și au fost căsătoriți timp de 27 de ani. Din mariajul lor au rezultat două fete.

a

Carmen Harra a prevăzut moartea soțului ei

Harra a știut încă de când l-a cunoscut pe soțul ei că acesta nu va trăi mai mult de 60 de ani. Din nefericire, avea să descopere că nu s-a înșelat. Faimoasa clarvăzătoare a dezvăluit că i-a analizat acestuia codurile divine și a știut că îl va pierde în jurul vârstei de 60 de ani. Clarvăzătoarea a mărturisit că nu i-a fost ușor să trăiască lângă bărbatul iubit știind că la un moment dat, acesta se va stinge.

Când l-am cunoscut pe soțul meu i-am facut o codificare, cum imi place mie să analizez codurile divine și mi-am dat seama că în codul vieții nu ajungea la vârsta de 60 de ani. Totuși l-am ales și am avut mulți ani fericiți împreună. Am trăit întotdeauna cu sentimentul că acest lucru se va întâmpla, este foarte dureros să știi că partenerul ideal o să te părăsească, a spus vedeta la Antena Stars.

Carmen Harra despre soțul ei: mereu l-am avertizat

Harra a mai spus că soțul ei glumea pe seama avertizărilor pe care el le făcea, nu se temea și spunea că nu i se va întâmpla nimic. Clarvăzătoarea l-a rugat să facă un tratament la plămâni, dar el nu a luat-o în seamă.

În 2001, înainte de a muri, eu i-am spus: «Vezi că pe plămânii tăi este o problemă». Era inevitabil. Sunt lucruri pe care nu le putem schimba, spune Harra acum câțiva ani în emisiunea Răi da Buni.

Din nefericire, Virgil Harra s-a stins din viață înainte cu doi ani de a împlini vârsta de 60 de ani. S-a întâmplat în 2009 când soțul clarvăzătoarei a fost răpus de un cancer pulmonar. Carmen Harra a suferit enorm, dar a rămas puternică pentru cele două fiice ale sale.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com