Carmen Harra a prezis că relația dintre Răzvan și Lidia nu va rezista: „Pe ea o văd într-o altă relație!”

Răzvan Simion și Lidia Buble au decis să meargă pe drumuri separate, după ce au format un cuplu timp de 5 ani. În ultima vreme, s-a tot vorbit despre faptul că lucrurile nu ar mai merge atât de bine între cei doi. Pentru a nu mai lăsa loc de interpretări și pentru a-i lămuri pe fanii lor, Răzvan a fost cel care a decis să facă anunțul prin care să transmită că nu mai formează un cuplu cu Lidia. Se pare că relația lor ar fi fost analizată încă de la început. Clarvăzătoarea Carmen Harra a prezis despărțirea lor chiar de acum 5 ani și a făcut mai multe dezvăluiri.

Carmen Harra a prezis că relația dintre Răzvan și Lidia nu va rezista: „Pe ea o văd într-o altă relație!”

Carmen Harra susținea la începuturile celor doi că ei nu se potrivesc, că relația nu poate rezista și va fi doar una de scurtă durată. În plus, o acuza pe Lidia că nu ar avea intenții serioase cu Răzvan și ar urmări, în principal, banii prezentatorului. De asemenea, ea susținea că Răzvan era implicat emoțional și voia să o ajute pe fosta sa iubită, în timp ce ea nu îi dădea aceeași importanță.

„Numerologic, nu văd nimic serios între ei, e doar un foc de paie. Relația asta e pasageră și nu duce la nimic de durată. Ea e foarte independentă, pretențioasă, chiar dificilă, are interese materiale foarte clare.El vine cu intenții mai bune în relație decât are ea și e mai implicat. El vrea să o ajute. Dar relația lor nu are șanse. Pentru că el e interesat de ea mai mult decât e ea interesată de el.”, declara Carmen Harra.

Deși cei doi nu au reușit să-și întemeieze o familie, relația lor a rezistat, totuși, 5 ani, cu bune și cu rele. Carmen Harra susținea că Lidia Buble își va găsi fericirea lângă un alt bărbat, pentru care îl va părăsi pe Răzvan. De asemenea, ea îl avertiza pe cunoscutul prezentator că decizia de a-și părăsi familia nu este una foarte înțeleaptă, fiind pe punctul de a distruge ceea ce a clădit timp de 15 ani. Lidia a fost deseori criticată că i-ar fi destrămat familia lui Răzvan, care are și doi copii.

„Plus că pe ea o văd într-o altă relație în viitor. De asta, el ar face mai bine să se trezească și să-și vadă de treabă, să nu se grăbească să distrugă ceva ce a clădit 15 ani, mai ales că sunt copii la mijloc.”, mai spunea Carmen Harra.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com