Carmen Iohannis, mesaj de 1 martie. Fotografia publicată spune multe despre ea

Carmen Iohannis a transmis un mesaj de 1 martie. Fotografia publicată spune multe despre ea

Carmen Iohannis a ținut să marcheze prima zi de primăvară din acest an. Soția președintelui României a publicat o imagine în mediul online și a scris și un text, spre bucuria fanilor și admiratorilor ei. În mai puțin de o oră de la publicare, postarea a strâns peste o mie de reacții și aproape patru sute de comentarii. Numărul a crescut.

a

„Vă doresc o primavară senină și blândă!”, a scris Carmen Iohannis pe Facebook.

Textul a fost însoțit de o imagine care se potrivește acestui anotimp, o floare gingașă care apare primăvara: un ghiocel. Cel mai probabil, ghiocelul a fost cules chiar din grădina casei sale din Sibiu. Nu este întâia oară când Prima doamnă postează fotografii cu flori din grădină. De fapt, pare a fi deja o tradiție pe care o respectă în fiecare an să facă asta.

„La mulți ani de 1 Martie și o primavara frumoasa”, „O primăvară frumoasă cu sănătate și bucurii! Mulțumim frumos pentru gândurile bune”. „O primăvară plină de surprize frumoase , vă dorim cu mare drag”, „O primăvară frumoasă și Binecuvîntată de Bunul Dumnezeu, Doamna Carmen Iohannis Familiei Dumneavoastră !!!!!”, „La mulți ani și o primăvară superbă plină de realizări!! Să vă fie viața bucurie și mereu primăvară-n ea!”.

„Zâmbetul să-ți fie mereu blând precum soarele primăverii. Inima să-ți tresară mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renașterii naturii să-ți aducă aminte că întotdeauna mai există o speranță, fie ca primăvara să îți aducă multe momente frumoase și să te facă să te simți specială! La mulţi ani! Cu drag ❤️”, a scris altcineva într-un comentariu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com