Carmen Rădulescu a trecut prin clipe groaznice! A avut dureri cumplite, și-a pierdut mirosul și gustul, dar nu a avut COVID. Ce boală severă i-a dat bătăi de cap!

Cântăreața Carmen Rădulescu a povestit recent că a avut mai multe crize de durere și mai multe simptome care seamănă cu cele cauzate de infecția cu noul coronavirus, precum pierderea mirosului și a gustului! Artista spune că a avut altă problemă de sănătate, și nu COVID.

Pierderea mirosului și a gustului, febră, durere de cap… Acestea sunt simptomele acuzate de Carmen Rădulescu. Dar, surpriză, nu fost cauzate de noul coronavirus.

Cel puțin asta a povestit artista pe Facebook:

Tot corpul mă durea, mă ardea , temperatura de 38° nu scădea , dureri de cap îngrozitoare”

„Bună…dragii mei !  V-am obișnuit întotdeauna…cu poze drăguțe, cu zâmbetul ,, la purtător ” , știu ! Dar de o săptămână , mai precis…de pe 8 noiembrie , totul s-a întors cu susul în jos…tot corpul mă durea, mă ardea , temperatura de 38° nu scădea , dureri de cap îngrozitoare , nu mă puteam mișca , nu puteam să stau nici măcar în șezut pe marginea patului , tot ce mâncam dădeam afară , mirosul și gustul au dispărut…!

„M-am panicat un pic , dar n-am vrut să chem ambulanța”

M-am panicat un pic , dar n-am vrut să chem ambulanța… pentru nimic în lume , nu doream să merg la spital …ferit-a Sfântul ! Managera mea , Elenuca a stat alături de mine , zi și noapte m-a vegheat…! După zile de chin …i-am cerut medicului de familie ( descriindu-i toate stările și simptomele ), să-mi trimită o rețetă on-line , să iau cevaaaa… să se amelioreze starea…! Ce credeți ?!

Mi-a trimis o medicamentație ce semăna mai degrabă cu toate astea ce le tot vedem pe Facebook , nicidecum pentru ce sufeream eu ! Ok…am zis , luăm rețeta și-om vedea ce va fi ! N-a fost deloc bine… mai rău… și mai rău , orice pastilă ( antibiotic ) îmi făceau și mai rău !”, a povestit cântăreața pe pagina sa de Facebook.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Potrivit artistei, durerile ar fi pornit de la o criză biliară, și nicidecum de la coronavirus, așa cum a crezut inițial!

„Totul a pornit de la o criză biliară”

„În fine… să nu mai lungesc povestea , totul a pornit de la o criză biliară ! N-am crezut… până n-am simțit cu vârf și îndesat , că o astfel de criză… biliară…se poate manifesta în așa fel încât să-ți răscolească tot corpul ! Groaznic !

Încă nu-mi este bine , dar încet… încet…sper să mă pun pe picioare !  Vă îmbrățișez cu draaag și mulțumesc mult că ați avut răbdare să citiți , aveți grijă de voi… cât se poate de mult !”, a mai scris Carmen Rădulescu.

Sursa: gandul.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com