Carmen Rădulescu s-a zvârcolit în chinuri, fără să sune la salvare: “Gustul șI mirosul au dispărut, nu mă puteam mișca”

Momente dificile pentru cântăreața Carmen Rădulescu. Solista a rămas fără gust și miros, o durea tot corpul, a avut o stare de rău îngrozitoare și a intrat în panică dar, cu toate acestea, a refuzat să cheme salvarea. Duminică, ea a povestit pe Facebook prin ce a trecut în ultima săptămână.

a

Carmen Rădulescu (56 ani) s-a simțit extrem de rău. Și-a pierdut gustul și mirosul, dar crede că starea de rău pe care a avut-o este de la o criză biliară, nicidecum de la virusul care a îngrozit pe toată lumea, SARS-COV-2. Mai mult, solista nu pare să se fi gândit nici o clipă la posibilitatea de a fi infectată cu coronavirus, așa că s-a chinuit acasă, fără să sune la salvare, de teamă să nu fie dusă la spital.

Cântăreața le-a povestit fanilor ei de pe Facebook calvarul prin care a trecut. “Bună, dragii mei! V-am obișnuit întotdeauna cu poze drăguțe, cu zâmbetul la purtător, știu! Dar de o săptămână, mai precis de pe 8 noiembrie, totul s-a întors cu susul în jos… tot corpul mă durea, mă ardea, temperatura de 38°nu scădea, dureri de cap îngrozitoare, nu mă puteam mișca, nu puteam să stau nici măcar în șezut pe marginea patului, tot ce mâncam dădeam afară, mirosul și gustul au dispărut! M-am panicat un pic, dar n-am vrut să chem ambulanța pentru nimic în lume, nu doream să merg la spital, ferit-a Sfântul! Managera mea, Elenuca, a stat alături de mine zi și noapte, m-a vegheat…! După zile de chin i-am cerut medicului de familie (descriindu-i toate stările și simptomele), să-mi trimită o rețetă on-line, să iau ceva, să se amelioreze starea!”, a scris artista duminică, pe Facebook. 

Carmen Rădulescu se află în convalescențăfoto: Facebook

Carmen Rădulescu pune totul pe seama unei crize de bilă

“Ce credeți?! Mi-a trimis o medicamentație ce semăna mai degrabă cu toate astea pe care le tot vedem pe Facebook, nicidecum pentru ce sufeream eu! Ok, am zis, luăm rețeta și-om vedea ce va fi! N-a fost deloc bine… mai rău… și mai rău, orice pastilă (antibiotic) îmi făceau și mai rău! În fine, să nu mai lungesc povestea, totul a pornit de la o criză biliară! N-am crezut până n-am simțit cu vârf și îndesat, că o astfel de criză biliară se poate manifesta în așa fel încât să-ți răscolească tot corpul! Groaznic! Încă nu-mi este bine, dar încet-încet sper să mă pun pe picioare! Vă îmbrățișez cu drag și mulțumesc mult că ați avut răbdare să citiți, aveți grijă de voi cât se poate de mult! O duminică frumoasă vă doresc!”, a mai scris cântăreața, în dreptul unor imagini din care se observă că stă la pat. 

Cine este Carmen Rădulescu

Carmen Rădulescu s-a născut în urmă cu 52 de ani în Oneşti şi a apărut pe scenă încă de la vârsta de 3 ani. De la 14 ani începe să participe la diferite festivaluri interjudeţene de muzică uşoară din oraşe precum Oradea, Craiova, Brăila, Suceava, etc. În 1979 a participat la cunoscutul concurs TV “Steaua fără nume”. În 1983 obţine Premiul II la secţiunea “Interpretare” a Festivalului de muzică uşoară “Mamaia 1983”. Din 1984 începe colaborarea cu compozitorul Şerban Georgescu iar prima lor  colaborare a lor a fost la piesa “Speranţă dă-mi speranţă”. În 1988 se căsătoreşte cu Sorin Oprea, fiului dirijorului Paraschiv Oprea iar pe 22 ianuarie 1989 Carmen Rădulescu dă naştere baiatului ei, Sorin.

Sursa: click.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com