Carmen Tănase tună și fulgeră la Antena 3: „S-a terminat cu vina. Poate să fie și un crocodil la conducere”

Carmen Tănase a fost invitata lui Mihai Gâdea la Antena 3, unde și-a spus propria părere despre restricțiile luate de Guvern și de asemenea și-a exprimat părerea personală.

Carmen Tănase tună și fulgeră la Antena 3

Invitată la Sinteza Zilei Carmen Tănase și-a exprimat părerea personală. Este extrem de revoltată de tot ce se întâmplă în România și critică dur guvernul.

Carmen Tănase a ieșit la rampă. Critici pentru toată lumea

Carmen Tănase a făcut o comparație între oameni și animale declarând că până și câinii au instinctul de a se apăra, iar noi l-am pierdut, se pare, odată cu venirea acestei pandemii.

„Nu știu dacă mai pot să cred, eu despre mine, că mai fac parte din specia asta, așa am ajuns să cred. Nu mai îmi face niciun fel de oanoare să mai fac parte din această specie.

Nu înțeleg unde este instinctul omului de autoapărare. Animalul are. Dacă îi pui unui câine în ploaie cârpă aia pe gură, el dă cu laba până și- o dă jos, pentru că el are instinct. Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice din prima clipă”, a declarat Carmen Tănase la Sinteza zilei.

„S-a terminat cu vina. Poate să fie și un crocodil la conducere”

„Despre asta este vorba! Şi ce îi spui copilului dumitale, ce ai făcut dumneta pentru ca viața lui să fie una normală, nu extraordinară, normală. Sunt sărac, nu contează dar sunt liber!

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

Ce ai făcut pentru copilul tău? Îți place să te uiți în ochii copilului tău când îl va crește mare și când îți va spune: bă tată, tu ce ai făcut? Ai stat ca o momâie sau ca un fătălău, vorba doamnei Budeanu, și nu ai făcut nimic?

Dacă așa vor oamenii, așa să fie! Nu mai este nimeni vinovat! Gata, s-a terminat cu vina. Poate să fie e și un crocodil la conducere, dacă noi acceptăm atunci să fie și să ne mănânce pe toți”, a completat actrița.

Se găsesc în bucătăria ta farfuriile acestea? Trebuie să le arunci numaidecât

Orice gospodină care iubește să gătească are, cu siguranță, nenumărate ustensile și o veselă amplă în bucutărie. Se-ntâmplă, în cazul unora, să se păstreze anumite căni și farfurii vechi care au suferit mici accidente de-a lungul anului, iar asta e extrem de periculos pentru sănătatea familiei. Un specialist atrage atenția asupra acestei greșeli pe care orice gospodină o face!

Pericolul existent în cănile și farfuriile vechi

Dacă deții căni, farfurii ori oale vechi, care de-a lungul anilor au suferit mici accidente, ar fi bine să renunți la ele. Specialiștii spun că aceste obiecte sunt foarte periculoase pentru familia ta, iar motivul este unul logic.
Dat fiind faptul că obiectele care au fost scăpate ori bușite au căpătat anumite fisuri, acestea permit ca substanțele toxice să rămână în acele suprafețe. Prin urmare, ulterior, vor ajunge direct în mâncare. Și, apoi, direct în organismul tău, riscând să dezvolți infecții ori chiar boli grave.

Specialiștii atrag atenția asupra acestui pericol

În plus, specialiștii spun că farfuriile, cănile și oalele sunt vopsite cu anumite elemente dăunătoare pentru organism, cum ar fi cobalt, bor, cadmiu, care, evident, se vor elibera în mâncare atunci când obiectele sub ciobite. Atâta vreme cât vesela este întreagă, pericolul nu există.

Un alt pericol constă în faptul că odată fisurată, vesela se poate sparge în momente neașteptate. De exemplu, când torni un ceai ori lapte cald într-o cană fisurată. Dacă s-ar sparge, ar putea crea răni serioase. Deci, recomandarea specialiștilor este să nu stai pe gânduri și să arunci toată vesela care prezintă urme de uzură.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com