CASA LUI EMI PIAN, „ALTAR” PENTRU INTERLOPI ȘI DUPĂ ÎNMORMÂNTARE! CE S-A ÎNTÂMPLAT LA LOCUINȚA LIDERULUI DUDUIENILOR

Emi Pian a fost condus ieri pe ultimul drum, iar rudele au revenit acasă târziu în noapte. 

Vila în care locuia Florin Mototolea a fost, în ultimele zile, un adevărat loc de pelerinaj. Mii de persoane au venit să își ia adio de la liderul clanulului Duduienilor, care a murit după ce a fost înjunghiat de un tânăr din gruparea Rinu. 

Ieri, sute de interlopi s-au strâns la locuința lui Pian, aflată chiar în fața închisorii Rahova, unde-și ispășește pedeapsa Nicolae Duduianu, tatăl său. Florin Salam, prezent și el la funeralii, nu a scos niciun cuvânt. A stat cu capul în pământ, plângându-și prietenul trecut la cele sfinte. Doar vocea manelistului Sorin Copilul de Aur se mai auzea, printre țipete și gemete. La un moment dat, artistul s-a lăsat în genunchi lângă sicriul lui Emi, iar Salam a preluat registrul muzical.

Casa a rămas precum „un altar” în memoria lui Emi

Dacă pe parcursul priveghiului curtea casei lui Emi Pian a fost plină de oameni și de coroane de flori, după înmormântare lucrurile s-au mai liniștit.

Totuși, chiar și la miezul nopții, aseară, impozantele afișe cu liderul Duduienilor erau încă pe gard și pe casă, iar mai multe persoane încă se aflau în fața porții casei sale. 

Emi Pian a murit luni noaptea, după ce a fost înjunghiat de un tânăr. Liderul Duduienilor se afla în Giulești, unde ar fi asistat la mai multe partide de barbut. Deocamdată nu se cunoaște exact ce a dus la violență, însă George, verișorul lui Mototolea, susține că totul a plecat de la o glumă. 

.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com