AD

CURIOZITATI

Cașalot găsit mort în Scoția. Ce avea acesta in stomac?

todaydecembrie 3, 2019 2

Background
share close
AD
AD

Un cașalot a murit în urma eșuării pe o insulă din Scoția, descoperindu-i-se 100 de kilograme de resturi menajere în stomac.

Potrivit autorităților, pe lângă resturile menajere, în stomacul balenei s-au găsit frânghii, plase de pescuit și pungi de plastic, scrie BBC.

Nu se cunoaște deocamdată cât de mult au influențat resturile, moartea balenei.

În urma descoperirii, localnicii atrag atenția asupra problemei poluării apelor.

„A fost îngrozitor de trist, mai ales când vedeam toate resturile și plasele de pescuit cum ieșeau din stomacul ei”, a spus un locuitor din zonă.

„E posibil ca toate obiectele sa se fi împrăștiat în urma unei furtuni, dar pune în evidență cât de mare este problema poluării apelor”
, a mai declarat alt localnic.

O organizație care se ocupă de cazurile animalelor marine care au fost găsite moarte, au preluat cazul și cercetează pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate.

Sursa: stirileprotv.ro
AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com