CĂSNICIA VULPIȚEI, PE MUCHIE DE CUȚIT! ELENA A VENIT LA ACCES DIRECT CU CADOURI PENTRU VIOREL: „RĂMÂI CU MINE SAU CU EA?”

Căsnicia Vulpiței a ajuns pe muchie de cuțit! Elena se pare că este noua pretendentă a lui Viorel, lucru ce a pus-o pe jar pe Veronica Stegaru, care simte acum mai mult ca niciodată că se află în pericol. 

Să o luăm cu începutul, căci telenovela dintre Vulpița și Viorel de la Acces Direct pare că nu mai are niciun final. În platoul emisiunii Acces Direct a venit astăzi Elena, o femeie care susține că îi apreciază pe cei doi soți din Blăgești, dar care nu a spus „nu” unei întâlniri cu Viorel, la o cafenea din București.

Foc și pară pe situație, Vulpița a răbufnit la Antena 1 și i-a adus cuvinte grele Elenei, dar și lui Viorel, după ce și-a dat seama de complotul celor doi, în spatele ei.

Elena a venit cu cadouri pentru Vulpița și Viorel

În platoul emisiunii Acces Direct, Elena nu a venit cu mâna goală, ci cu cadouri pentru Vulpița și Viorel. Veronicăi i-a adus o floare, o rochie și o bluză, iar lui Viorel câteva cărți și un tricou. Deși gestul a fost lăudat și apreciat de Mirela Vaida, Vulpița nici măcar nu a vrut să audă și a mărturisit că refuză vehement darurile din partea femeii care vrea să i-l „sufle” pe Viorel.

„Viorele, ce faci, rămâi cu mine, sau cu ea?” a spus Vulpița, aproape cu ochii în lacrimi.

„Am venit să-i fac un cadou lui Viorel, o surpriză, în calitate de prieteni, că i-am urmărit pe amândoi de la început. Eu nu vreau să-l iau pe Viorel” a spus și Elena, deranjată de reacția Veronicăi Stegaru. Mirela Vaida a încercat în tot acest timp să o liniștească pe Veronica Stegaru, însă aceasta nu s-a lăsat calmată cu absolut nimic. După ce a refuzat cadourile de la Elena, tânăra a început să îi dea replică femeii la orice spunea.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com