Câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii „Dansez pentru tine” a ajuns de nerecunoscut! Mama sa o reneagă: „Este o bețivă satanistă”

Câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii Dansez pentru tine, Ella Dumitru era cândva o tânără apreciată de întreg publicul după ce s-a luptat pentru a le oferi celor dragi condiții mai bune.

Ei bine, situația s-a schimbat după ce Ella a părăsit România și a ajuns în Anglia unde a fost nevoită să facă unele lucruri de care probabil nu a fost mândră. Ce face acum și cu ce se ocupă Ella Dumitru?

Câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii „Dansez pentru tine” a ajuns de nerecunoscut! Mama sa o reneagă: „Este o bețivă satanistă”

Ella Dumitru, câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii „Dansez pentru tine”, prezentată de Ștefan Bănică Jr. și Iulia Vântur, s-a luptat pentru a pleca acasă cu cel mai mare premiu, și a reușit.

După ce a câștigat premiul cel mare, Ella i-a ajutat pe părinții săi să-și plătească toate datoriile pe care le strânsese de-a lungul timpului. Încet, încet banii s-au terminat, iar aceasta a fost nevoită să plece în Anglia. Aici Ella a făcut videochat și a fost nevoită să spele toalete pentru a câștiga bani.

Cu timpul și-a dat seama că își dorește o altă viață, și a reușit să-și construiască o altă viață. În anul 2015, Ella a cunoscut un tânăr cu care a început o relație frumoasă în Anglia, iar pe parcurs și-a găsit și un loc de muncă onest. În prezent lucrează ca îngrijitor, fiind plătită cu 7.50 de lire pe oră și a învățat să facă și bijuterii.

Ella, criticată de propria mamă

În urmă cu ceva timp, mama Ellei o denigra pe fiica ei, după ce aceasta a luat decizia de a se muta în Anglia.„Ella este o bețivă satanistă! Și-a găsit prieteni nepotriviți, care practicau satanismul, s-a automutilat, crestându-și încheieturile mâinilor. Și-a inscripționat steaua satanistă pe încheieturile mâinilor. Am încercat să discutăm cu ea, dar refuză orice comunicare„ a spus mama Ellei Dumitrescu.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Ella Dumitrescu a dansat în cadrul emisiunii alături de Octavian Strunilă. Aceasta a fost cea mai tânără concurentă din competiție, fiind votată de public, aceasta a câștigat marele premiu de 60.000 de euro.

Ella Dumitru
Ella Dumitru
Ella

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com