Câștigător Chefi la cuțite 2020. S-a dat de gol că va câștiga sezonul 8? Imaginile care circulă pe internet

Finala emisiunii Chefi la cuțite 2020, sezonul 8, este la un pas să-și desemneze câștigătorul. Însă, fanii deja îl văd câștigător pe unul dintre participanți, după ce a publicat o serie de imagini în mediul online.

Marea Finala Chefi la cuțite 2020 are loc pe data de 15 decembrie, iar după luni bune de competiție, fanii emisiunii vor afla marele câștigător.

Cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au plecat în luptă cu cei mai buni dintre concurenți, după un castig riguros.

Cum arată echipele ultimului sezonul Chefi la cuțite 2020

Sorin Bontea, echipa tunicilor în dungi, a mers în luptă alături de Vlăduț Manoliu, Roxana Vasile, Adrian Luca, Silviu Costan (Foca), Romică Romașcu, Maria Șandru și Ionuț Belei (cuțitul de aur).

Florin Dumitrescu, chef al echipei în buline, i-a ales pe Zannidache Edmond Hubert, Andrei Hîncu (Kani), Cristina Raiu, Adina Lavinia Szekely, Claudia Radu, Vincent Lointier și Alberto Chelu (cuțitul de aur).

Cătălin Scărlătescu, conducătorul echipei în carouri, a participat alături de Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Cătălin Rizea, Coca Nicolae Eupsihie, Lavinia Ilcău, Roxana Blenche, Paul Maxim și Cristian Boca (cuțitul de aur).

După numeroase confruntări și preparate care mai de care, concurenții urmează să poarte ultima bătălie culinară în finala emisiunii „Chefi la cuțite” din data de 15 decembrie 2020, atunci când este desemnat marele câștigător Chefi la cuțite 2020.

Câștigător Chefi la cuțite 2020. Roxana Blenche, favorita publicului

Roxana Blenche, concurentă în echipa tunicilor cu bulinuțe, condusă de chef Florin Dumitrescu, este favorita publicului în lupta pentru marele premiu. Mai mult decât atât, fanii Roxanei Blenche sunt de părere că ea a câștigat trofeul chefi la cuțite sezon 8, după ce frumoasa concurentă a publicat în mediul online mai multe fotografii care le-au ridicat semne de întrebare.

Concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu a publicat o serie de imagini de la o sedință foto, în care apare cu fața acoperită de foițe de aur. „După pozele pe care le postezi cu aur, îmi dă impresia că tu ai câștigat acest sezon”, „Am făcut pariu cu prietenii mei ca tu câștigi sezonul. Baftă, ajută-mă să câștig”, „Meriți să câștigi”, sunt doar câteva dintre comentariile stârnite de fotografii.

Sursa: wowbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com