Câștigători America Express 2023. Vezi Cine A Pus Mâna Pe Marele Trofeu

Câștigători America Express 2023. Vezi cine a pus mâna pe marele trofeu. Cei doi concurenți au ajuns în finală și au câștigat premiul de 30 de mii de euro.

a

Drumul Aurului se apropie de final, după multe aventuri în America Express.

Sezonul 5 a adus numeroase provocări celor 9 echipe concurente. Cu toții au trecut prin momente tensionante, dar cu siguranță au rămas cu o experiență unică în viațp, de care își vor aminti mereu.

Chiar dacă finala emisiunii America Express nu a fost difuzată încă, se pare că s-a aflat deja cine a câștigat premiul de 30 de mii de euro și trofeul, sezonul acesta.

Câștigătorii trofeului America Express, sezonul 5, ar fi Cătălin Bordea și Nelu Cortea, potrivit paginii de Instagram, Viperele Vesele .

Cătălin Bordea și Nelu Cortea

Cătălin Bordea a intrat treptat în lumea showbiz-ului și a televiziunii, ajungând chiar și coprezentator la o emisiune renumită. Este foarte cunoscut în România datorită numerelor sale de stand-up comedy.

Nelu Cortea, este de profesie actor și comediant.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com