Câștigătorii America Express. Ei au luat marele premiu în 2023

Câștigător America Express. 9 echipe curajoase care au acceptat provocarea lansată de Antena 1 și au plecat pe “Drumul Aurului”, însă doar una a pus mâna pe râvnitul trofeu și pe cei 30.000 de euro. Tu pe cine pariezi?

a

După ediția difuzată în 15 martie 2023 am aflat și numele semifinaliștilor. După o cursă extrem de obositoare pentru ultima șansă, o echipă a părăsit competiția. Jocul a fost unul extrem de intens și pentru că toți concurenții au știut că vulturul va fi roșu: așadar, au dat totul pentru a rămâne în competiție.

Frații Jean și Dinu Gavrilă au fost cei care au prărăsit competiția, iar echipele semifinaliste sunt:

Andreea Antonescu și Andreea Bălan
Cătălin Bordea și Nelu Cortea
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Concurenții au trecut printr-o experiență copleșitoare pe “Drumul Aurului”, iar emoțiile se intensifică odată cu apropierea de marea finală.

Câștigător America Express
Există zvonuri privind numele câștigătorilor încă dinaintea difuzării emisiunii. Potrivit surselor Gândul.ro, în ultima cursă s-au calificat echipele formate din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Corea și Chef Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, iar acum avem și confirmarea.

Totodată, se pare că cei care vor pune mâna pe marele premiu de 30.000 de euro și pe trofeul America Express sunt nimeni alții decât Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Rămâne de văzut dacă și această informație se va confirma.

Coincidență sau nu, cei doi comedianți sunt noii jurați de la iUmor, ceea ce poate însemna că producătorii de la Antena 1 au mizat pe succesul acestora de la America Express.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com