CÂT A PLĂTIT BIANCA DRĂGUȘANU CA SĂ AIBĂ ”OCHI DE PISICĂ”. VEDETA NU S-A UITAT DELOC LA BANI

Bianca Drăgușanu vrea cu orice preț să atingă perfecțiunea. Vedeta vrea să aibă un look de Barbie, așa că… recent a dat fuga din nou în cabinetul medicului estetician pentru o altă intervenție.

a

După ce și-a operat nasul și și-a armonizat trăsăturile faciale prin procedura denumită ”jawline”, Bianca Drăgușanu s-a tunat din nou. A ajuns în cabinetul medicului estetician și a decis să apeleze la procedura numită ”cat eye”, cu fire.

”Cat eyes” este o procedură foarte râvnită de vedetele din showbiz-ul românesc și nu numai. Intervenția durează câteva minute prin punerea unor fire sub piele. Efectul va fi vizibil în doar câteva zile, iar întreg procesul costă în jur de 2500 de euro

Bianca Drăgușanu și-a dus și sora la estetician

Bianca Drăgușanu a fost dintotdeauna de acord cu operațiile estetice și mereu a recunoscut și a vorbit despre fiecare intervenție pe care și-a făcut-o la nivelul feței sau al corpului. În ciuda faptului că unii o critică dur pentru aspectul ”de plastic”, vedeta este mulțumită de rezultate și nu ascultă de gurile rele.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com