CÂT CÂȘTIGĂ O BARMANIȚĂ DUPĂ 71 DE ORE DE MUNCĂ! „DE ASTA TREBUIE SĂ LĂSAŢI MEREU BACŞIŞ” - RADIO FX NET

CÂT CÂȘTIGĂ O BARMANIȚĂ DUPĂ 71 DE ORE DE MUNCĂ! „DE ASTA TREBUIE SĂ LĂSAŢI MEREU BACŞIŞ”

O tânără din Statele Unite i-a impresionat pe internauți. Femeia lucrează ca barmaniță și a făcut public, pe rețelele de socializare, cât încasează după 71 de ore de muncă. Onorariul aproape inexistent pe care tânără îl primește i-a șocat pe mulți.

Aliyah Cortez, în vârstă de 20 de ani, este angajată ca barmaniţă la un local din Austin, Texas. Tânăra lucrează din greu, însă la final munca îi este răsplătită cu aproape nimic. Aliyah a publicat pe TikTok un video în care își arată fluturașul de salariu, pentru ca toată lumea să vadă cu cât este de fapt plătit un angajat în domeniu.

După două săptămâni de lucru, în care a muncit 71 de ore, ea a fost remunerată cu doar 9,28 de dolari.

„De asta trebuie să lăsaţi mereu bacşiş barmanilor, chelnerilor şi personalului din servicii, pentru că acesta este salariul meu pe două săptămâni”, a declarat tânăra, potrivit Insider.

Cât câștigă o barmaniță?

Aliyah Cortez le-a prezentat internauților toate datele problemei, pentru a înțelege exact cum este viața de barmaniță. Tânăra a spus că are un salariu de 2,13 dolari pe oră, iar suma adunată în două săptămâni de muncă s-ar ridica la 150 de dolari.

„Desigur, primesc bacşişuri, dar atât câştig eu pe oră”, a mai spus Aliyah Cortez.

@f.aa.ded

PSA #psa #fyp #foryou #bartender #server #work #tips #chooseone #CleanFreshHype #photography101 #hardwork #viral

♬ original sound – bronté

@f.aa.ded

PSA #psa #fyp #foryou #bartender #server #work #tips #chooseone #CleanFreshHype #photography101 #hardwork #viral♬ original sound – bronté

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com