Cât costă casa lui Dorian Popa din Domnești

Anul trecut, Dorian Popa termina de construit și de amenajat locuința mult visată, care este una dintre cele mai luxoase proiecte imobiliare din comuna Domnești, județul Ilfov.
Artistul a scos din buzunar o avere, dar a reușit să-și îndeplinească cel mai mare vis.

După aproximativ doi ani de muncă, Dorian Popa și-a văzut visul cu ochii deschiși, pentru că a reușit să-și construiască casa mult dorită. Artistul le-a povestit fanilor într-un vlog că a întâmpinat mai multe dificultăți pe întreaga perioadă a construcției.

De asemenea, cântărețul a spus care au fost atuurile în amenajarea reședinței de lux.

„Pardoseala a fost una dintre cele mai mari probleme pe care le-am avut cu această construcție. Am mai avut problema cu găsirea grantului alb, fără niciun fel de model sau striații.

Una dintre problemele care persistă este murdărirea cu chit, în momentul în care chitul se aplică.

În momentul în care puneți geamurile la casă, fiți foarte atenți și nu vă lălăiți cu ce aveți de făcut în jurul lor, pentru că nu veți mai putea scoate protecția aia. Am încercat să o dezlipesc cu feon, cu diluant, cu… câte n-am încercat să scoatem de la geamurile de la garaj unde a stat mai mult folia, deocamdată nu a ieșit.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Acestea sunt adevăratele probleme care în continuare mă mai mâhnesc”, a spus Dorian Popa.

Casa lui Dorian Popa are trei etaje și se întinde pe 400 de metri pătrați, ce cuprind piscina și foișorul.

Terenul pe care este construită reședința de lux are 600 de metri pătrați. Investițiile pentru o asemenea locuință sunt colosale, după cum afirma chiar artistul.

Mai mult, acesta a recunoscut că a depășit bugetul alocat inițial construcției, însă s-a conformat pentru a avea tot ce și-a dorit dintotdeauna. „Aveam o listă în telefon și vedeam că se mărește. Și am zis, bă, nu le mai notez, că la un moment dat mă sperie. Undeva pe la 250.000 de euro m-am oprit din numărat, pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer, că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro.

Planul meu era undeva între 170 și 180.000 de euro, toată casa, cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000, dar este de prisos să mai discutăm asta acum. Am încercat să vă răspund oarecum, pentru că foarte mulți dintre voi întreabă chestia asta”, a spus Dorian Popa, într-un vlog pe canalul său de YouTube.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com