CÂT COSTĂ REVELIONUL MARATON CU GHEORGHE ZAMFIR, DORIAN POPA SAU BIANCA DRĂGUȘANU? ”SCOT BANII DUPĂ PRIMA ORĂ DE EMISIE!”

Dan Negru dezvăluia, pentru CANCAN.RO, că este pregătit pentru al 22-lea Revelion-maraton, emisiunea la care se pricepe de minune. A anunțat și câteva nume grele din ”meniu”, între care Gheorghe Zamfir, un invitat special, Furdui Iancu, Dorian Popa sau Bianca Drăgușanu. Cât îl costă, însă, pe ”Regele audiențelor” toată ”distracția”? Avem detaliile, în exclusivitate.

a

Dan Negru pregătește Revelionul. Filmările încep peste câteva zile, iar personajele ”Regelui audiențelor” nu sunt numărate pe degetele de la o mână: are aproape 90 de oameni care i-au semnat ”condica” și care își vor juca rolurile în noaptea dintre ani.

”Deocamdată, am semnați vreo 87 de artiști! Am tot felul de vedete. De la Dorian Popa la Nicolae Furdui Iancu, de la Dorel Vișan la Bianca Drăgușanu. Încerc să acopăr toată plaja”, spunea realizatorul de la Antenă.

„Suma pare mare, la prima vedere”

Vedetele care s-au îngrămădit la ușa lui Dan Negru sunt plătite, nu o fac chiar pe degeaba. O sursă CANCAN.RO ne-a dezvăluit că toți invitații la un loc ar fi plătiți cu aproximativ 200.000 de euro. Dar banii ar fi recuperați mai repede decât se așteptau șefii trustului.

”Suma pare mare, la prima vedere, dar gândiți-vă că într-o oră, două de emisie se scot banii. Apoi, vine plusul”, a dezvăluit sursa apropiată Antenei.

Mai mult, Revelionul e „sold out” de mult timp. Asta grație „tunului” dat de Dan Negru cu Revelionul în pandemie, cel de anul trecut. Atunci, multinaționalele s-ar fi îngrămădit pentru reclame pe timpul emisiei ”Regelui audiențelor”.

”Când Dan Negru a ieșit pe locul al doilea în Europa, cu Revelionul în pandemie, toți erau curioși… Imediat, foarte multe companii mari au vrut reclame la Dan Negru. A contat enorm ce s-a întâmplat atunci, când doar BBC-ul l-a întrecut. S-au înghesuit multinaționalele. De atunci s-au cumpărat reclamele pentru Revelionul lui Negru. E sold out”, a mai spus sursa CANCAN.RO.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com