AD

HOROSCOP

Cât de ambiţioasă eşti în funcţie de zodie

todayfebruarie 5, 2017 4

Background
share close
AD
AD

Succesul depinde de ambiţia pe care o manifeşti, iar ambiţia depinde şi de zodia în care te-ai născut.
Berbec: Normal că eşti ambiţioasă. E parte integrantă, definitorie a personalităţii tale. Mai mult, cineva lipsit de ambiţie ar putea să treacă, în ochii tăi, drept papă-lapte! Satisfacţia de a obţine ceva pentru care ai făcut eforturi te împlineşte şi te motivează.

Taur: Îţi urmăreşti scopurile cu multă tenacitate şi chiar încăpăţânare. Faţă de Berbec, care are “explozii” de ambiţie intense dar scurte, tu poţi să faci eforturi susţinute pe termen lung, până la victoria finală!

Gemeni: Ai variaţii, de la ambiţie vie până la “je m’en fiche”-ism total. Pe ansamblu, nu iei lucrurile destul de în serios ca să pui la bătaie toate resursele tale. Sau, dacă o faci, nu pentru mult timp.

Rac: Puţini bănuiesc că în spatele blândeţii tale sau dincolo de indiferenţa pe care o manifeşti uneori se pot ascunde ambiţii mari. Nu multe, dar adânci şi puternice. Păcat că în toiul manifestării unei ambiţii te mai poate apuca câte un “dat înapoi” specific Racului.

Leu:
Se înţelege de la sine că eşti ambiţioasă. Super ambiţioasă! Dar ai eleganţa să n-o arăţi întotdeauna explicit. Pe de altă parte, cele mai multe lucruri consideri că le meriţi de la sine, fără să crezi că merită să faci eforturi în acea direcţie.

Fecioară: Ai oroare de cei excesiv de ambiţioşi, care calcă pe cadavre ca să-şi atingă scopul. Asta nu înseamnă că ţie, personal, îţi lipseşte ambiţia. Numai că la tine ea nu se manifestă exploziv, ci are o formă mai blândă, de picătură care sapă puţin cu puţin, în stâncă.

Balanţă: Soarele în zodia ta este în “cădere”. Martele, în “exil”. Aşa că de unde să crească ambiţia? Preferi să cauţi varianta uşoară şi plăcută, mai degrabă decât să fii nevoită să dai din coate…

Scorpion: Puţini sunt cei care te întrec la ambiţie şi tenacitate. Unii chiar ar spune că eşti prea încrâncenată şi ar fi bine să o laşi mai moale. Însă tu ştii că fără ambiţie nu se obţine succesul şi eşti gata să sacrifici orice, până la sânge!

Săgetător: Fireşte că poţi să fii ambiţioasă când vrei. Adică să dai jos 5 kg într-o săptămână sau să obţii postul visat, dintre zeci de candidaţi. Dar ai şi perioade în care te relaxezi, bazându-te pe popularitatea ta sau pe norocul tău proverbial.

Capricorn: Concurezi cu succes pentru un loc fruntaş la ambiţie. Poate că îţi apare mai târziu în viaţă, sau poate că nu e la fel de răsunătoare ca a altora. Însă un Capricorn adevărat îşi urmăreşte scopul cu o ambiţie şi tenacitate tăcute, care stârnesc admiraţia.

Vărsător: Cu idealismul care te caracterizează, ambiţia comună, specifică oamenilor obişnuiţi, pare că îţi lipseşte. Nimic mai greşit! Doar că are o formă mult mai rafinată. Ambiţiile ascunse ale Vărsătorului ar putea face să roşească şi un Leu…

Peşti: Pe tine multă lume, începând cu propria ta mamă, te suspectează că nu ai destulă ambiţie. Şi ce e drept, preferi să te laşi în voia destinului care ştie ce să îţi ofere făcă ca tu să te dai peste cap pentru asta.

sursa: unica.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com