Cât de săracă a fost Maria Dragomiroiu: „ Nu aveam bani să iau pâine”

Puțini sunt cei care știu că interpreta de muzică popular a dus o viață grea. Fanii acestea văzând-o artista fără griji.

a

Totuși din punct de vedere financiar, artista nu a stat tocmai cum pare. Aceasta declară că a cunoscut sărăcia și că a trecut prin clipe grele în care s-a considerat neputincioasă, mai ales când nu avea hrană pentru copii ei, nu avea o locuință mare și împărțeau toți o camera.

Cântăreața a cunoscut sărăcia

Celebra interpretă de muzică populară are în spate o carieră impresionantă și muți oameni o idolatrizează. Povestește că acum nu mai are probleme financiare, dar drumul nu a fost ușor deloc. Ea a locuit alături de soț și cei doi copii într-o singură cameră, la demisolul unui bloc înainte de a intra în lumea muzicii populare. Avea lipsuri financiare încât uneori nu-și permitea o pâine.

Abia când s-au mutat în București în 1970, a început să muncească intens în clădirea unei cariere muzicale. Ca drept dovadă, trofeul ,,Floarea din grădină” a fost cel care i-a deschis artistei calea spre succes.

”Eram foarte săracă! Nu aveam bani să iau pâine a doua zi pentru copii. Norocul meu a fost ca am început sa cant, din cântec mi-am crescut copiii.

Când erau mici, îmi doream sa ajungă să nu mai facă pe ei. Nu aveam pamperși atunci, spălam de mâna aplecată peste cada, fierbeam într-un cazan scutecele.

Am stat lângă fostul restaurant Budapesta, în 75 s-a inundat din cauza lucrărilor la metrou. Stăteam la demisol, tot într-o cameră, cu soțul și cei doi copii.

Atunci a intrat apa de aproape un metru, nu se mai putea sta acolo. De la primărie mi s-a dat repartiție în Berceni, într-un apartament cu trei camere. Eram foarte fericita ca aveam alte condiții pentru copii” a povestit Maria Dragomiroiu, potrivit starpopular.ro

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com