AD

MONDEN

Cât durează partida de amor cu Oana Roman? Vedeta a răspuns fără reținere: ”E greșit!”

todaymartie 15, 2023 9

Background
share close
AD
AD

Oana Roman a răspuns unor întrebări venite de la fanii ei, într-un Insta Story. Nu a evitat nimic, chiar și o întrebare despre actul sexual. A răspuns sincer, impresionându-și fanii de pe rețeaua de socializare.

Oana Roman a lansat propunerea: ”Întreabă-mă deștept! Despre viață, vacanțe, curiozități!”. Iar admiratorii ei atât au așteptat și au făcut-o imediat. ”Cât trebuie să dureze un act sexual din punctul tău de vedere?”, a fost întrebarea surpriză care i-a fost pusă Oanei Roman.

Iar vedeta nu a stat pe gânduri și a răspuns. ”Dacă tu te raportezi la cantitate, pui problema greșit, din start. Nu contează cantitatea, ci evident calitatea”, a spus fata lui Petre Roman, fostul premier al României.

Cât durează partida de amor pentru Oana Roman? Vedeta a răspuns fără reținere: ”E greșit!”

Întrebările au continuat. Un admirator a întrebat-o de inelul pe care-l poartă, iar Oana a dat, imediat, detaliile. ”Inelul acesta pe care-l port l-am primit de la prietena mea, poate cea mai bună, în momentul în care am rămas însărcinată”, a spus Oana Roman, cu o ușoară nostalgie.

De asemenea, nici vacanțele petrecute în Egipt nu au fost trecute cu vederea. Iar Oana le-a făcut o scurtă descriere a ceea ce a găsit acolo, dar și ce planuri are pentru vara care abia a început. ”A fost foarte frumos, de aceea m-am dus de două ori în Egipt anul acesta. Și în septembrie probabil o să mă mai duc o dată. Pentru că mi-a plăcut foarte, foarte mult și am descoperit locuri super-frumoase”, a dezvăluit Oana Roman.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com