Cât durează partida de amor cu Oana Roman? Vedeta a răspuns fără reținere: ”E greșit!”

Oana Roman a răspuns unor întrebări venite de la fanii ei, într-un Insta Story. Nu a evitat nimic, chiar și o întrebare despre actul sexual. A răspuns sincer, impresionându-și fanii de pe rețeaua de socializare.

a

Oana Roman a lansat propunerea: ”Întreabă-mă deștept! Despre viață, vacanțe, curiozități!”. Iar admiratorii ei atât au așteptat și au făcut-o imediat. ”Cât trebuie să dureze un act sexual din punctul tău de vedere?”, a fost întrebarea surpriză care i-a fost pusă Oanei Roman.

Iar vedeta nu a stat pe gânduri și a răspuns. ”Dacă tu te raportezi la cantitate, pui problema greșit, din start. Nu contează cantitatea, ci evident calitatea”, a spus fata lui Petre Roman, fostul premier al României.

Cât durează partida de amor pentru Oana Roman? Vedeta a răspuns fără reținere: ”E greșit!”

Întrebările au continuat. Un admirator a întrebat-o de inelul pe care-l poartă, iar Oana a dat, imediat, detaliile. ”Inelul acesta pe care-l port l-am primit de la prietena mea, poate cea mai bună, în momentul în care am rămas însărcinată”, a spus Oana Roman, cu o ușoară nostalgie.

De asemenea, nici vacanțele petrecute în Egipt nu au fost trecute cu vederea. Iar Oana le-a făcut o scurtă descriere a ceea ce a găsit acolo, dar și ce planuri are pentru vara care abia a început. ”A fost foarte frumos, de aceea m-am dus de două ori în Egipt anul acesta. Și în septembrie probabil o să mă mai duc o dată. Pentru că mi-a plăcut foarte, foarte mult și am descoperit locuri super-frumoase”, a dezvăluit Oana Roman.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com