Cât supraviețuiesțe coronavirusul pe pantofi și cum ne putem proteja

Specialiștii au explicat cât supraviețuiește coronavirusul pe pantofi și cum ne putem proteja cât mai eficient.

a

Răspândirea extrem de rapidă a coronavirusului i-a făcut pe mulți oameni să se întrebe cum se pot proteja cât mai eficient. 

Cât supraviețuiesțe coronavirusul pe pantofi și cum ne putem proteja

Specialiștii atrag atenția asupra articolelor de încălțăminte, care reprezintă motiv de îngrijorare deoarece intră în contact cu praf și mizerie din locuri posibil contaminate și devin sursă de microbi.

Pantofii pot deveni sursă de contaminare, potrivit lui Georgine Nanos, un cunoscut medic de familie, în special dacă sunt purtați în locuri populate, cum ar fi hypermarketurile, mijloacele de transport sau locurile de muncă. 

„Credem că noul coronavirus poate supraviețui pe suprafețe cel puțin 12 ore, poate chiar mai mult. Suprafețe care cu siguranță includ și încălțămintea”, a spus medicul de familie Georgine Nanos, scrie huffpost.com.

sursa : tacataca.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com