Cât vom mai sta în case? Adrian Streinu-Cercel: „15 mai înseamnă vârf al incidenței”

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală a anunțat că data de 15 mai „e vârf al incidenței. Cât crede acesta că vom mai sta în case pentru limitarea răspândirii noului coronavirus vă spunem acum!

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, a declarat că, ținând seamă de măsurile luate până în acest moment, în opinia sa, vom mai sta acasă încă opt săptămâni, respectiv până pe 6 iunie.

„15 mai înseamnă vârf al incidenței. Eu spun că avem nevoie de încă opt săptămâni pentru a rezolva problema”, a declarat managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”, Adrian Streinu-Cercel, pentru Antena3.

Ultimul bilanț publicat de Grupul de Comunicare Strategică arată că, până duminică, 5 aprilie, pe teritoriul României au fost confirmate 3.864 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre acestea, 374 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 151 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

În străinătate, „401 cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus. 129 în Spania, 236 în Italia, 15 în Franța, 8  în Germania, 4 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA. 

„27 de cetățeni români aflați în străinătate, 9 în Italia, 7 în Franța, 4 în Marea Britanie, 6 în Spania și unul în Germania, au decedat”, a mai transmis GCS.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com