Cât vom plăti pentru biletele de metrou și STB. Scumpiri de la 1 august 2021

De la 1 august se aplică tarife noi pentru biletele de metrou și STB. Anunțul a fost făcut de către Ministerul Transporturilor. O călătorie cu metroul sau transportul în comun terestru va costa 3 lei, iar un bilet comun STB/Metrorex va fi 5 lei.

a

Cât vor costa biletele de metrou și STB de la 1 august

Începând cu 1 august, Metrorex și STB oferă bilete comune, acces pentru 90 de minute în rețeaua supraterană, împreună cu un acces la rețeaua de metrou.

Anunțul a fost făcut de către Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. Chiar la începutul acestei luni, el spunea că va urma o creștere a prețurilor biletelor, după 7 ani.

De asemenea, prețul biletelor se va majora și la Metrorex și la STB, după cum urmează: la STB, de la 1,3 lei la 3 lei ( sau 10 bilete la prețul de 25 de lei), iar la Metrorex, de la 2,5 lei la 3 lei.

O călătorie cu metroul sau transportul în comun terestru va costa 3 lei, iar un bilet comun STB / Metrorex va fi 5 lei.

Pentru suma de 5 lei, un călător va beneficia de o călătorie cu metroul și 90 de minute în transportul în comun terestru.

Un abonament de 24 de ore va costa 8 lei, iar abonamentul comun STB / Metrorex pentru 24 de ore va fi 14 lei.

Noutatea la abonamentele de 24 și 72 de ore este că acestea vor fi chiar 24 de ore de la momentul emiterii. Se elimină noțiunea de abonament „de zi” care, cumpărat la ora 18:00, de pildă, era valabil doar 6 ore din acea „zi”.

De asemenea, vor exista abonamente de o lună, 6 luni și 12 luni. Prețurile lor vor fi de 80 de lei separat pentru fiecare dintre rețele (140 de lei în comun STB / Metrorex), 400 de lei (700 de lei în comun STB / Metrorex), respectiv 700 de lei (1200 de lei în comun STB / Metrorex).

Ambele companii oferă posibilitatea de recuperare a abonamentelor nominale în caz de pierdere. Titularii se pot prezenta cu actul de identitate, iar abonamentele vor fi emise din nou pe numele acestora.

La STB nu s-au mai modificat tarifele din 2008, iar la Metrorex, ultima modificare a prețurilor a fost în 2014.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com