Cătălin Botezatu: “aș da tot ce am, pot să mătur undeva, dar să fiu sănătos tun și să fiu fericit”

Cătălin Botezatu spune că nu este fericit. Creatorul de modă are orice își poate dori cineva, din punct de vedere material, dar nu are fericire. O spune chiar el și descrie ce înseamnă această fericire la care râvnește și pe care nu o are acum în viața lui. Declarații sincere în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ce își dorește Cătălin Botezatu

Cunoscându-i viața din reviste și de la televizor, mulți ar putea spună că omul Cătălin Botezatu nu își mai poate dori nimic și că tot ce a vrut, de-a lungul vieții, a realizat. Are bani, are mașini, are casa plină de Versace, are afaceri și se ocupă în continuare de marea lui pasiune: moda. Totuși, Botezatu spune că ar renunța la toate astea, și s-ar angaja ca măturător, dar să aibă în schimb două lucruri: sănătate și fericire. Creatorul de modă își dorește să fie sănătos tun și să fie fericit.

Botezatu nu este fericit. Poate lumea nu mă crede, dar eu aș da tot, absolut tot, dar să fiu sănătos tun și să fiu fericit. Știi ce înseamnă fericire pentru mine: atunci când ajungi acasă, să te întrebe cineva necondiționat, chiar dacă ești milionar sau sărac: ce ai făcut azi? cum ți-a fost ziua?. E foarte greu când ești Botezatu să ai o astfel de persoană lângă tine, a spus designerul.

Întrebat dacă a fost vreodată fericit, Botezatu a răspuns afirmativ, fără să clipească. A spus că s-a întâmplat de multe ori, de-a lungul vieții sale, să fie fericit, și că își amintește cu drag niște momente unice, de fericire supremă.

Totodată, creatorul de modă a declarat că faptul că părinții lui sunt în viață, pentru el este un real sprijin. Nu are nevoie de nimic de la ei, doar să trăiască.

Cătălin Botezatu a spus că are o relație de prietenie cu mama lui, care i-a oferit o educație spartană. Ea l-a învățat Codul bunelor maniere și îl pedepsea când nu se comporta adecvat. Creatorul de modă spune că mama lui a plăcut-o enorm pe Tania Budi, una dintre iubirile lui din tinerețe.

Cătălin Botezatu a făcut toate aceste declarații în podcastul lui Cătălin Măruță.

.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com