Cătălin Botezatu este la spital în Turcia. Cine l-a însoțit pe designer

Cătălin Botezatu este la spital, în Turcia. Designerul a ajuns din nou pe mâna medicilor după ce a avut mai multe probleme de sănătate.

Cătălin Botezatu este la spital în Turcia

Cătălin Botezatu se află în acest moment în Istanbul, Turcia. Celebrul designer va sta câteva zile pentru a-și face un control amânunți, după ce, în trecut a avut mai multe probleme de sănătate grave.

Potrivit ciao.ro, Cătălin Botezatu a fost văzut pe holurile unei clinici renumite din Turcia. Potrivit sursei citate, designerul s-ar fi dus acolo pentruun control amânunți la cardiologie. Prietenii acestuia au declarat că trebuie să meargă de ceva timp să-și facă analizele, însă a amânat momentul.

“Acum, în ultima perioadă nu se simțea tocmai bine, probabil și oboseala acumulată, multă muncă… și a decis să plece să-și facă niște analize, să-și facă un control – la cardiologie – , având în vedere că el a avut probleme serioase cu inima în trecut, are 5 stenturi”susțin surse din anturajul designerului.

Cătălin Botezatu nu este singur în Turcia

Cătălin Botezatu este însoțit de Eva Pavel, consilier medical de 10 ani, femeia care i-a fost alături și dățile trecute când a ajuns pe mână medicilor turci. Designerul a vorbit de multe ori despre această femeie, pe care o numește ”îngerul păzitor”.

”Datorită Evei am găsit cea mai bună soluţie de tratament pentru mine, la o clinică din Turcia. Cu ajutorul ei am trecut mai uşor peste toată perioada dificilă din viaţa mea şi mă bucur să ştiu că este acolo şi că mă pot baza pe ea. Din consilierul medical care m-a ajutat să găsesc cele mai bune soluţii de tratament, Eva a devenit rapid prietena mea şi omul care mi-a demonstrat că, dincolo de o meserie pe care o faci, contează foarte mult să empatizezi cu pacientul şi să îţi doreşti ca acesta să se vindece şi să fie bine”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Cătălin Botezatu a avut mai multe probleme de sănătate

Celebrul designer a suferit, de-a lungul vremii, trei preinfarcturi. Medicii l-au operat de două ori, în octombrie 2014, când i-au montat trei stenturi pe aorta coronară, care irigă 60% din inimă, iar un an mai târziu, Cătălin a mai suferit o intervenţie chirurgicală şi în Turcia, unde cardiologii i-au mai montat alte două stenturi. Ambele operaţii s-au dovedit un succes.

Anul trecut medicii i-au descoperit o tumoră la colon, acesta fiind supus unei intervenții chirurgicale pentru extirparea ei. Recent, Cătălin Botezatu a declarat că a muncit mult în ultima perioadă și că se simte foarte obosit.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com