Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul: „ Copiii mei nu sunt în stare să…”

Cătălin Botezatu și-a făcut testamentul. Marele designer a trecut printr-o perioadă de cumpănă. Momentele grele pe care le-a petrecut în clinica din Turcia l-au pus pe gânduri.

A trecut prin patru operații. Doctorii au fost nevoiți să-i taie aproximativ jumătate din colon.  Juratul ”Bravo, ai stil” a vorbit deschis pentru prima oară despre averea sa de 100 de milioane de euro.

”Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele ”Botezatu” sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate. Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta.(..) Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici în colo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO

Cătălin Botezatu, despre experiența în clinica din Turcia: „Operația a durat 6 ore, iar anestezia 4 ore. Am fost operat pe viu”

”Am primit diagnosticul foarte ușor, nu m-am panicat. Mi-au spus că am o tumoare. Am așteptat rezultatele care au venit destul de repede pentru că sunt un VIP. Nu au fost cele pe care le așteptam, de cancer. În primul rând am zis că e cancer, dar nu știam cât de rău este. Eram curios să văd în ce stadiu se află și care sunt următorii pași. Am aflat că trebuie să fiu supus la două operații și am zis ”OK”. Cu ajutorul consilierei mele Eva Pavel am mers în Turcia unde am fost operat. Au fost probleme cu anestezia. Cum eu am probleme cu inima, anestezia nu putea să țină mult de patru ore, iar intervenția chirurgicală a durat șase ore. Când m-am trezit din așa zisul rest de anestezie aveam niște dureri îngrozitoare și mi-am scos din gură toate tuburile pe care le aveam.

„Unul din mușchi a cedat și am făcut o hemoragie internă. Am pierdut aprope doi litri de sânge.”

Medicii au urlat la mine să nu scot pentru că acolo era și un fir care ținea operația. A fost o nebunie întreagă. A fost groaznic. Niciodată nu m-am gândit că în urma anesteziei o să mă trezesc sau nu. Eram ferm convins că o să fiu bine. A fost complicat când am aflat că anestezia ține doar patru ore, iar restul o să fiu operat pe viu. Am avut încredere în mine, am fost puternic, dar cu toate astea după operație am avut o perioadă extrem de grea. Din cauza multiplelor operații unul din mușchi a cedat și am făcut o hemoragie internă și am pierdut aprope doi litri de sânge. Medicii au intrat în panică, am fost operat de urgență, a patra intervenție, dar totul a reușit. A urmat spitalizarea, dureri groaznice pentru că am refuzat anestezicul, unul ce era de două ori mai puternic decât morfina. Nu am dormit aproximativ șapte nopți. N-am mâncat nimic aproape o lună și jumătate. Am stat numai pe perfuzii”, a mai spus designerul.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com