CĂTĂLIN MĂRUȚĂ A ADORMIT ÎN TIMPUL EMISIUNII LUI: ”DA CE M-AM SPERIAT!” SAVETA BOGDAN A PRELUAT FRÂIELE

Cătălin Măruță a adormit în timpul emisiunii care îi poartă numele. Prezentatorului i-au picat pleoapele în timp ce cunoscuta cântăreață de muzică populară, Saveta Bogdan, îi prezenta rețeta unei plăcinte pe care i-o adusese în platou și pe care chiar ea o făcuse. Doar că Măruță adormise, iar artista nu a mai sțiut cum s-o dreagă, pentru a-l salva pe prietenul ei.

Saveta Bogdan a venit cu mare entuziasm în emisiunea ”La Măruță”, prezentată de soțul Andrei, și a început să înșire ingredientele și modul de preparare a plăcintei pe care o adusese. ”Plăcintă făcută de Saveta Bogdan!”, a spus Măruță, care s-a așezat pe canapea. Cântăreața a început să povestească. Doar că Măruță a adormit! Și ea tot a povestit, a râs de situația pe care a vrut, totuși, s-o salveze. Nu știa că este o farsă marca Măruță! 

Cătălin Măruță a adormit în timpul emisiunii lui. Saveta Bogdan a preluat frâiele

La un moment dat, cineva din platou a intervenit. L-a trezit pe Cătălin Măruță cu o cafea. Degeaba, după ce Saveta a continuat povestirea, prezentatorul a adormit din nou. ”Ai băut cafeaua? Trebuia și zahăr”, a urlat, aproape, Saveta Bogdan. A făcut și câteva semne, puțin disperată, către cei din platou să nu-l filmeze. Măruță se mai trezea, dar adormea la loc. Cântăreața a început să laude buchetul de flori pe care-l primise acolo, de ziua ei. ”Vai, da ce buchet!” S-a ridicat și a anunțat că va cânta. ”La mulți ani, paharul sus”, o să cânt, i-a spus lui Măruță, care, însă, dormea. 

Saveta Bogdan se pregătea să cânte, lăsându-l pe Cătălin Măruță dormind, pe canapea. Prezentatorul s-a ridicat brusc și a speriat-o! ”Vai, da ce m-am speriat când te-am văzut că adormi! Mă gândeam, ce-o să zică lumea? Mi-am zis, ce se întâmplă oare? Eu făceam semne să nu te dea în direct”, a spus Saveta. Iar Cătălin Măruță a remarcat aspectul și i-a mulțumit. ”Ați vrut să mă salvați, am văzut”, a comentat Măruță.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com