Cătălin Măruță și Ioana Ignat s-au ciondănit în direct! ”Nu mai ești omul pe care l-am cunoscut”

Cătălin Măruță și Ioana Ignat s-au ciondănit în direct! ”Nu mai ești omul pe care l-am cunoscut”

Cătălin Măruță s-a certat din nou cu o persoană publică! Prezentatorul de la Pro TV s-a ciondănit în direct cu Ioana Ignat. 

Cătălin Măruță și Ioana Ignat s-au ciondănit în direct! ”Nu mai ești omul pe care l-am cunoscut”

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV și deseori poate să fie foarte direct atunci când pune întrebări invitaților săi. De data aceasta, soțul Andrei a făcut-o pe invitata lui, Ioana Ignat, să reacționeze agresiv la una dintre întrebările sale și să se ciondănească în direct.

Ioana Ignat a fost invitată astăzi în platoul emisiunii ”La Măruță” de la Pro TV, iar moderatorul a făcut-o pe aceasta să se plângă de comportamentul lui. Cântăreața s-a simțit agasată din cauza anumitor întrebări ale acestuia.

Se pare că subiectul legat de fosta sa relație cu Sebastian Dobrincu, a deranjat-o foarte tare pe artistă și a făcut-o să reacționeze urât în timpul transmisiunii în direct și chiar să-l certe pe prezentator.

Măruţă: Data trecută ai venit aici cu cineva.

Ioana Ignat: Da, dar atunci am vorbit despre asta, acum vorbim despre altceva.

M: Dar nu te enerva, nu am ştiut că e un subiect sensibil.

I: Nu e un subiect sensibil, doar că nu vreau să vorbesc.

M: Să revenim la Ioana Ignat, care cred că s-a rezolvat.

I: Da, îmi merge ok. Hai să facem pace. Că m-ai luat aşa…

M: Păi când vii fără soţ la cineva acasă.

I: Dar ce, am venit la tine acasă?

M: Mă şi enervează chestia asta…

I: Te-ai schimbat, nu mai eşti omul pe care l-am cunoscut.

Nu este prima dată când Cătălin Măruță se ceartă cu vedetele invitate

Se pare că nu este prima dată când Cătălin Măruță este în conflict cu vedetele din România care i-au trecut pragul emisiunii. Moderatorul a fost criticat dur de Antonia și Alex Velea, după ce ar fi vorbit câteva lucruri urâte despre ei.

”Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că ”producătorii sunt de vină””, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com