CĂTĂLIN MOROȘANU SE APUCĂ DE ACTORIE. CINE ÎI VA FI PARTENER PE PLATOURILE DE FILMARE: ”DAU IMPRESIA CĂ SUNT VIOLENT ȘI NU E OK

Poate că multora li se va părea ceva ”în neregulă” în acest scenariu, dar luptătorul Cătălin Moroșanu va trece într-o nouă etapă a vieții sale. Pentru prima oară, celebrul sportiv va juca într-un film, iar o astfel de experiență i se pare incitantă și, bineînțeles, dificilă.

a

Filmul respectiv va fi unul… pentru copii între 10 și 13, spune Cătălin Moroșanu. El interpretează rolul unui fost luptător în Afghanistan, fiica sa este răpită de ”oamenii răi”, iar el trebuie să o găsească.

”Am un proiect. Nu e de televiziune. Am fost cooptat într-un film, făcut pentru copii între 10 şi 13 ani, adică pentru adolescenţi. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afghanistan, fetița mea este răpită și eu trebuie să o găsesc. E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într-un film. Pentru mine este o premieră şi o provocare, sper să-mi duc misiunea la bun sfârşit”, spune Moroșanu. 

Cătălin Moroșanu, ”prins” într-un scenariu alături de… Dan Negru

Moroșanu recunoaște că nu este deloc simplu să debuteza ca actor, însă are alături profesioniști care îi explică toate ”secretele” meseriei. Are imagina unui bărbat ”violent” și trebuie, neapărat, să mai ”lucreze” la acest capitol.

Pe platourile de filmare, Cătălin Moroșanu va juca împreună cu Dan Negru, provocarea conematografică fiind la fel de mare și pentru acesta. Iar filmările, spune luptătorul, vor începe pe 15 iunie și se vor desfășura la Iași, sperând că va reuși să se descurce onorabil și să nu dezamăgească.

”Sunt bătăi de cap, chiar eram cu o profesoară de actorie şi-mi explica anumite secrete, că trebuie să vorbesc din diafragmă, nu trebuie să gesticulez foarte mult, pentru că dau impresia că sunt violent şi nu e ok. La fel, trebuie să mă comport şi normal, când dau o replică să nu pară nici teatrală. Sunt mai multe chestii, doar că încă nu deţin toate secretele actoriei, dar măcar să fiu acolo de un 5, să fie suficient. O să începem filmările pe 15 iunie, o să fie şi Dan Negru, va fi o provocare pentru noi. Filmările se vor desfăşura la Iaşi. Clar va avea un succes mare, încerc să nu dezamăgesc şi să mă comport cât se poate de onorabil”, a mai declarat Cătălin Moroșanu, potrivit gsp.ro.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com