Câte clase are Dani Mocanu. Manelistul a dezvăluit tot, fără jenă

Dani Mocanu, unul dintre cei mai celebri maneliști, a spus câte clase are, de fapt! Artistul nu se rușinează să spună ce studii are.

a

Ce studii are Dani Mocanu. Artistul a dezvăluit tot

Dani Mocanu a dezvăluit câte clase are, în realitate. Artisul cu milioane de vizualizări pe YouTube spune că nu ai nevoie de studii pentru a ajunge ceva în viață. Astfel, acesta nu se rușinează să spună câte clase a terminat.

”Eu am 9 clase… Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață!!! Deci nu te ajută cu nimic”, a fost răspunsul lui Dani Mocanu la întrebarea pusă de un fan, privind studiile sale.

Astfel, artisul nu este deloc rușinat de faptul că nu are prea multe clase, pentru că el s-a descurcat foarte bine cu banii, fiind plătit foarte bine pentru cântările pe care le făcea.  Astfel, artistul lua undeva între 3.000 și 5.000 de euro pentru un singur eveniment la care cânta.

Tutuși, acestea lucruri vor lua sfârșit în curând, pentru că Dani Mocanu a decis să lase deoparte muzica lăutărească și să se orienteze spre muzica de biserică.

Dani Mocanu renunță la cântat. De ce a luat decizia artistul

Dani Mocanu a decis că vrea să renunțe definitiv la cântat. Acesta a specificat chiar și data până la care va mai activa din punct de vedere muzical. Acesta a spus că mai are niște proiecte la care trebuie să fie prezent, până în ianuarie 2021, iar după aceasta data mai va mai cânta doar muzică bisericească.

Astfel, iată cum suna anunțul prin care Dani Mocanu își anunța fanii că renunlă la cântat:

”Dragi prieteni și fani, vă anunț din toată inima mea și cu toată sinceritatea că nu voi mai cânta absolut deloc. Am câteva proiecte terminate deja pe care le-am programat până pe data de 7 ianuarie 2021, iar apoi voi lăuda pe Domnul Iisus prin cântări Duhovnicești!

Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi!!!”, a scris Dani Mocanu, pe pagina lui de Facebook.

”Doresc să am o nouă viață, doresc să renunț la muzică. Am ales să pun stop unei cariere frumoase, unei cariere care mi-a adus mulți bani, care mi-a adus putere, valoare, notorietate, care m-a făcut cunoscut pe tot Pământul. (…) Nu la voia întâmplării am ajuns numărul 1 în tot ceea ce înseamnă muzică în România”, a spus manelistul.

Mai mult, manelistul consideră că Dumnezeu a fost cel care i-a oferit tot acest succes, iar fără El nu ar fi putut să ajungă atât de departe.

„Cineva a fost în spatele meu tot timpul, mi-a dat forță, pentru că de unul singur e imposibil să ajungi unde am ajuns. (…) Trebuie să curățăm viețile noastre, nu doar mâinile noastre. Trebuie să curățăm sufletele noastre. În spatele meu era Dumnezeu, El m-a ajutat și mi-a dat forță să ajung numărul 1. Renunț la tot pentru Dumnezeu”, a explicat Dani Mocanu într-un vlog de pe canalul său de YouTube.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com