Câte kilograme a pierdut Lorelei Bratu pe parcursul competiției “Asia Express”

Lorelei Bratu și coechipierul ei Zarug sunt unii dintre preferații publicului. Fiecare episod în care cei doi continuă să lupte pentru marele premiu este un deliciu pentru publicul din fața televizoarelor. Lorelei a vorbit deschis despre cum a fost pentru ea experiența Asia Express, ba mai mult a dezvăluit și câte kilograme a pierdut pe parcursul competiției.

a

Cât a slăbit Lorelei Bratu la Asia Express

Lorelei Bratu a acordat mai multe interviuri după revenirea din cadrul competiției Asia Express. Ea a dezvălui care a fost parcursul ei și cât de greu i-a fost să se țină tare pentru a ajunge cât mai aprope de marele premiu. Una dintre întrebările care i-au fost adresate este legată de numărul de kilograme cu care  avenit în minus din Turcia. Lorelei Bratu a mărturisit că nu a slabit mult, ci doar 2-3 kilograme, dar ea nu a dorit deloc să dea jos din greutate pentru că nu acesta este țelul ei.

Cred că am slăbit vreo 2-3 kilograme, dar nu m-am întors chiar o silfidă de acolo. Treaba asta cu slăbitul nu se află printre obiectivele mele. Asia Express e o demență de călătorie. Am făcut lucruri pe care n-aș fi crezut vreodată că le voi face pe lumea asta și am trăit în câteva săptămâni cât alții în ani de zile.

Cel mai greu pentru mine a fost rucsacul. (zâmbește). Cred că aș putea câștiga detașat premiul pentru cel mai greu rucsac din „Asia Express. Altfel, aveam un ritual foarte bine pus la punct. Când mi se părea că ceva e foarte greu, luam o mică pauză, aprindeam un bețișor de palo santo, mă dădeam cu ruj și apoi o luam de la capăt.„, a mărturisit Lorelei Bratu pentru viva.ro.

Cine este Lorelei Bratu

Lorelei Bratu este una dintre preferatele publicului din cadrul competiției Asia Express. Ea face echipă cu prietenul ei Zarug. Mulți s-au întrebat care este jobul vedetei și s-a aflat că ea este cel mai cunosc model plus size din România. Pe lângă cariera de model ea cochetează cu lumea internetului. Lorelei Bratu este influencer și are o companie de publicitate care se ocupă de crearea campaniilor publicitare a diferitor branduri.

Am fost întotdeauna catalogată drept fetița aia cu chip frumos, dar ce păcat că e cam grasă. Militez pentru drepturile tuturor felurilor de trupuri. Inspir femeile să se iubească indiferent de numărul de kilograme, de cum arată… Fiecare trebuie să fie așa cum se simte bine și să se iubească indiferent de cum arată.„, a declarat Lorelei Bratu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com