Câte luni ar putea fi menținute restricțiile. Anunțul care i-a dezarmat pe europeni

Statele europene continuă să ia noi măsuri, mai restrictive, în încercarea de a stopa răspândirea noului coronavirus. În țări precum Italia, Spania sau Marea Britanie, unde virusul mortal face ravagii, perioada de distanţare socială a fost extinsă.

Câte luni pot fi menținute restricțiile

Din cauza coronavirusului, care ia sute de vieți zilnic, Marea Britanie nu va putea reveni la normalitate mai devreme de cel puțin șase luni de zile, iar măsurile de izolare completă impuse în urmă cu o săptămână vor putea fi ridicate progresiv, ca urmare a evaluărilor ce vor fi făcute periodic, a declarat adjuncta şefei serviciilor sanitare britanice, Jenny Harries.

Chiar dacă măsurile de izolare se vor arăta eficiente în privința stopării bolii, ridicarea bruscă a acestora ar fi periculoasă, a avertizat Harries. Ele vor fi totuși reexaminate. Potrivit ultimului bilanț de ieri, Marea Britanie se confruntă cu 19.552 de persoane infectate şi 1.228 de decese.

Spania anunță și ea restricţii mai dure pentru a putea ține sub control răspândirea virusului mortal. Situându-se pe poziția a doua după Italia în privința deceselor, Spania a ajuns la cifre de 7.340.

Premierul Pedro Sanchez le-a cerut lucrătorilor din sectoarele neesenţiale să stea acasă timp de două săptămâni.

Anunțul care i-a dezarmat pe europeni

Autorităţile din Spania, Italia, Marea Britanie, nu prevăd o revenire la viața de dinainte de criza medicală care a îngrozit oamenii din întreaga lume, mai devreme de jumătate de an, poate chiar mai mult.

Hartă coronavirus. Italia - cea mai afectată țară
Hartă coronavirus. Italia – cea mai afectată țară

Italia a fost prima țară europeană care a intrat în carantină, și este de departe cea mai afectată de pandemie.

În ceea ce privește numărul de decese din cauza COVID-19, Spania a depășit China (peste 7.340).

La rândul său, Franța, intrată în a doua săptămână de carantină, a anunțat noi măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Germania a anunțat noi măsuri de distanțare socială, dar nu a impus restricții de deplasare la nivel federal.

În încercarea de a ține piept epidemiei care a îngrozit lumea, Marea Britanie a intrat într-o cursă contracronometru pentru a instala mii de paturi noi în spitale și a introdus măsuri de izolare a cetățenilor ei preț de cel puţin trei săptămâni.

Sursa: playtech.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com