Câte mii de euro făcea Emi Pian într-o zi? Nu o să-ți vină să crezi la sume ajungea liderul Duduienilor

Câte mii de euro făcea Emi Pian într-o zi? Nu o să-ți vină să crezi la sume ajungea liderul Duduienilor! Sunt oameni care muncesc ani întregi pentru o așa sumă! 

a

Noi detalii ies la iveală despre Emi Pian, Florin Mototolea, pe numele lui. Celebrul interlop a murit pe data de 4 august, după ce a fost înjunghiat de către un rival în timpul unui joc de barbut. Înainte de a fi condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, procurorii au adunat la dosarul său mai multe probe prin care se dovedea activitatea de cămătar a interlopului.

Câte mii de euro făcea Emi Pian într-o zi?

„Mototolea Florin avea rolul de a împrumuta celor care pierdeau sume de bani și care doreau să mai joace pentru a recupera sumele pierdute. Totuși, împrumutul era condiționat de perceperea unei dobânzi cuprinse între 10% – 35%/zi”, se arata în rechizitoriu.

Nu o să-ți vină să crezi la sume ajungea liderul Duduienilor

Un exemplu în acest sens a fost momentul în care a dat suma de 23.000 de euro unui bărbat care își pierduse toți banii într-un cazinou din Capitală. A doua zi, cel care a împrumutat suma de la Emi Pian i-a trimis înapoi banii, însă, nu oricum, ci cu dobândă: 23.000 de euro împrumutul și 3.000 de euro dobânda percepută pentru câteva ore.

În total, 26.000 de euro într-o singură zi.

Sursa: spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com