Câți bani a donat Ștefan Bănică la teledon. Un coleg de trust l-a dat de gol

Ștefan Bănică Junior a donat o sumă mare de bani la teledonul organizat de trustul Intact. Suma a fost făcută publică de prezentatorul de televiziune Dan Negru, cu care Ștefan Bănică Junior este coleg la Antena 1.

Antena 1 a organizat un teledon – ”Români împreună”, în cadrul căruia s-au adunat peste 2,6 milioane de euro în șase ore de emisie. Banii au fost strânși pentru a fi cumpărate echipamentele necesare medicilor cae se află în linia întâi în lupta conta pandemiei de coronavirus în România.

Pe durata emisiei TV, în legătură directă a intrat şi Ştefan Bănică. Acesta a vrut să le descreţească tuturor frunţile cu o melodie plină de speranţă. Artistul a fost dat de gol de Dan Negru. Ştefan Bănică a donat 10.000 de euro pentru lupta împotriva coronavirusului, potrivit okmagazine.ro.

“O să te superi pe mine acum, dar o să zic. O să fac o indiscreţie. Am vorbit şi cu Ştefan aseară! Ştefan Bănică a donat 10.000 de euro. Asta e! Am spus!”, a dezvăluit ieri Dan Negru în direct.

Multe companii, multe persoane fizice au făcut donaţii impresionante, şi Alexandru Ţiriac, fiul lui Ion Ţiriac, a donat 100.000 de euro.

Sursa: tacataca.prosport.ro

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com